Gruppchef Application SW &Test till Toyotas R&D

Gruppchef Application SW &Test till Toyotas R&D

Är du intresserad av att utveckla ditt ledarskap och jobba med den senaste tekniken? Vi söker dig som är chef inom ett teknikföretag och är intresserad av att ta nästa steg i karriären.

Din utmaning

Som gruppchef för ett av våra viktigaste områden kommer du vara ansvarig för Mjukvaruutveckling av våra Applikationer på och utanför våra fordon. Du kommer vara ansvarig för testutveckling och systemering av våra nyckelfunktioner. Vi söker dig som känner dig väl bevandrad inom mjukvaruutveckling och som är intresserad av att hjälpa oss att ständigt förbättra våra mjukvaror, produkter och samtidigt ta strategiska beslut. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken och våra spetsprodukter som till exempel uppkopplade fordon (IoT), funktioner och verktyg för våra autonoma fordon, serviceverktyg med mera. Du kommer även ingå i ledningsgruppen inom produktutvecklingen där du har stor möjlighet till att påverka vårt arbete framöver.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att leda gruppens arbete såväl i olika utvecklingsprojekt som att driva förbättringsarbete och arbetsmetodik. På Toyotas R&D arbetar vi med agila arbetsmetoder där det dagliga arbetet bedrivs i team där team-medlemmar tillsammans bidrar till leveransen. En viktig komponent i arbetet som chef hos oss är att motivera och stötta våra medarbetare i att hitta nya innovativa lösningar inom framtida teknikområden. Att samverka med företagets övriga funktioner inom R&D, produktion, inköp, och marknad är därför en viktig del. Internationella kontakter med såväl kunder som leverantörer ingår i tjänsten.

En viktig del i rollen är att aktivt verka för helhetssyn, planering och ansvar inom ansvarsområdet och att bevaka den tekniska utvecklingen inom branschen. Tjänsten innebär personalansvar.

Vårt erbjudande
Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö med stort personligt ansvar och med produkter på en hög teknisk nivå. Som gruppchef inom vår R & D-funktion får du utveckla ditt ledarskap kombinerat med tekniska utmaningar i en kreativ miljö.

Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat möjlighet till träningspass på lunchen och extra förmåner vid föräldraledighet

Passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag!
Sista ansökningsdag är 5 maj.

För ytterligare information om tjänsterna, kontakta gärna:
  • Kristian Larsson, Avdelningschef Software System Solution, tel 072-5838051
  • Johanna Källming, HR Business Partner, tel 0142-89744
DIN PROFIL
  • Strukturerad, teknikintresserad person med god problemlösningsförmåga.
  • Erfarenhet av Produktutveckling av mjukvara
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som ledare eller chef
  • Teknisk utbildning, gärna civilingenjör eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, för dig är det en självklarhet att kommunicera på dessa språk både i tal och skrift
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://toyota-forklifts.eu
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (22 dagar kvar)