Elkonstruktör till vår avdelning inom El och Energi

Elkonstruktör till vår avdelning inom El och Energi

Som Elkonstruktör kommer du att arbeta med nyutveckling av elsystem och energilösningar, från prototyp till färdigkonstruerad produkt. Tillsammans strävar vi efter att ständigt förbättra våra produkter med avseende på kvalitet, säkerhet samt effektivitet.
Som Elkonstruktör på Toyota kommer du att arbeta med:
Framtagning av kravspecifikation på el-komponenter
Teknisk kontakt med underleverantörer
Modellering och kablagedragning i Catia
Intern kontakt inom företaget med kvalité, inköp samt produktion
De programvaror vi använder är Catia V5, Matrix och SEE Electrical Expert
I denna roll kommer du ingå i en grupp som ansvar för utveckling av elsystem, kablage och elförsöjning inom såväl nyutvecklingsprojekt som underhåll av befintliga produkter. Gruppen består idag av 15 personer. Vårt utvecklingsarbete är teambaserat och det innebär att du arbetar tätt tillsammans med kollegor inom teamet. Du kommer ingå i ett av våra utvecklingsteam som ansvarar för elsystem ( t.ex. elkomponenter, signalkablage och kraftkablage). Tillsammans med teamet arbetar du med att driva utvecklingsprojektet från ax till limpa, du kommer ha möjlighet att följa hela utvecklingskedjan och samarbeta med övriga team på R&D så som mjukvara, mekatronik och mekanikkonstruktion.

Till tjänsten som Elkonstruktör söker vi dig som har/är:
Som person har du lätt att samarbeta och du bidrar med energi och driv till arbetsplatsen. Du har en vilja att lära dig nytt och komma framåt i ditt arbete. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.
Vidare ser vi att du har:
En examen som högskoleingenjör inom maskinteknik, elektroteknik eller elkraft. Alternativt att du har en gymnasieutbildning kombinerat med flerårig arbetslivserfarenhet som elkonstruktör, elmontör eller elinstallatör.
Kunskaper inom CAD
God engelska i tal och skrift
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (16 dagar kvar)