Avdelningschef Förarlösa fordon

Avdelningschef Förarlösa fordon

Vill du bli Avdelningschef Mjukvara för Toyotas förarlösa produkter på Auto Solutions? Vi söker dig som känner dig väl bevandrad inom mjukvaruutveckling och som är intresserad av att hjälpa oss att ständigt förbättra våra mjukvaror, produkter och samtidigt ta strategiska beslut. Du kommer att arbeta med den senaste autonoma tekniken och våra spetsprodukter.

Din utmaning

På Auto Solutions arbetar vi med agila arbetsmetoder och tvärfunktionella team inkluderande såväl hårdvara som mjukvara. Arbetet präglas av tekniska utmaningar och nära samarbete med många kontaktytor. Du drivs av ett teknikintresse och det senaste inom utvecklingen. Som Avdelningschef Mjukvara ingår du i Auto Solutions ledningsgrupp. Du har underställda mjukvaruingenjörer och tillsammans ska ni utveckla framtidens mjukvara för våra innovativa produkter.

Auto Solution är en liten effektiv organisation utan tydliga gränser mellan olika funktioner vilket gör att du kommer arbeta nära din chef, projektledare, hårdvaruchef, kvalitet, produktion samt system- och maskinansvarig. Du kommer ha stor möjlighet att påverka och sätta en egen prägel på utvecklingen inom din avdelnings ansvarsområde.

Våra Autonoma produkter har huvudsakligen tre mjukvaror; maskinmjukvara, vagnsapplikation och säkerhetsmjukvara vilka du kommer ansvara för samtliga.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av tre delar:

 • Leda den dagliga verksamheten map mjukvaruutveckling och göra prioriteringar
 • Ansvara för att kundanpassade mjukvaruanpassningar blir verifierade och godkända
 • Tillsammans med systemansvarig utveckla våra metoder, processer och strategier

 • Som person är du är engagerad och har en stark drivkraft att hitta lösningar. Du är en god ledare som kan sätta långsiktiga strategier och leda din verksamhet och dina medarbetare framåt.

  Vårt erbjudande

  Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utveckla ditt ledarskap och nyttja dina kompetenser inom mjukvaruutveckling. Som avdelningschef får du växla mellan det strategiska perspektivet och långsiktiga visioner samtidigt som du kommer leda avdelningen framåt i det operativa arbetet. Du kommer att ha en viktig roll i att omsätta snabba föränderliga marknadskrav till produkter med mervärde. Hos oss får du även ett brett kontaktnät i en internationell miljö.

  Ansökan

  Sista ansökningsdag är 31 mars 2019.

  SOM AVDELNINGSCHEF FÖR FÖRARLÖSA FORDON HAR/ÄR DU:
  • Strukturerad, teknikintresserad person med god problemlösningsförmåga.
  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling
  • Gedigen erfarenhet och intresse av ledarskap
  • Teknisk Högskole/Universitetsutbildning
  Mer info
  Område Mjölby
  Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
  Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
  Rekrytering hanteras av Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
  Hemsida http://toyota-forklifts.eu
  Sista ansökningsdag 3 apr (16 dagar kvar)