Kvalitetstekniker till Toyota Material Handling

Kvalitetstekniker till Toyota Material Handling

Har du ett intresse för att arbeta med kvalité och teknik? Titta hit! Nu söker Toyota efter en driven Kvalitetstekniker till deras produktionskvalitetsavdelning. Som Kvalitetstekniker arbetar du med att leda kvalitetssäkring inom produktionen och tillmötesgå verksamhetens och kundens mål.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra en arbetsgrupp bestående av 9 kvalitetstekniker som arbetar inom fyra huvudlinjer. Det är en arbetsgrupp där eget ansvar uppmuntras och en arbetsmiljö med högt i tak där innovation och nya idéer för att förbättra verksamhetens kvalitetsarbete välkomnas. Arbetsgruppen består av medarbetare med en stark laganda och bred kompetens som kan bolla situationer som dyker upp med varandra. Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flextid.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att:
  • Leda och driva arbetet vid kvalitetsbrister, föreslå korrigerande åtgärder så att fel ej återkommer samt leda kvalitetsmöten i produktionen.
  • Agera sammanhållande för initierade allvarliga kvalitetsproblem, tex vid leveransstopp, inklusive leveransstoppmöten.
  • Följa upp och driva kvalitetssäkring vid förändringar i produktion och nyutveckling.
  • Vara sakkunnig i kvalitetsmetodik inom produktionsavsnitten och träna medarbetarna i kvalitetsmetodik.
Din profil

Till tjänsten som kvalitetstekniker söker vi dig som:
  • Har gymnasialutbildning, gärna med teknikinriktning
  • Har tidigare arbetserfarenhet inom kvalité eller erfarenhet av kvalitetsmetodik som tex TIBP, P-FMEA, styrplaner etc.
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i Excel och andra Office-program
Vidare ser vi att du är strukturerad och analytisk samtidigt som du är utåtriktad och har en vilja för att lära. Du har intresse för att utveckla nya arbetssätt och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Toyota Material Handling och Skill. Tjänsten är en direktrekrytering till Toyota. Om du tycker tjänsten låter intressant är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urvalet kommer att ske löpande tills rollen är tillsatt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Johanna Lamberg, Rekryterande konsultchef på Skill, antingen via mejl: johanna.lamberg@skill.se eller telefon: 013-495 88 18

Alternativt
Josefin Svensson, Rekryterande konsultchef på Skill, via mejl: josefin.svensson@skill.se eller telefon: 013-32 94 07.

Om oss

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna om att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att vi genom vårt stora kontaktnät kan öka dina chanser att hitta ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till våra anställda.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Toyotas site i Mjölby arbetar ca 3000 medarbetare med produkter inom materialhantering, från utvecklingskoncept till producerat fordon. Deras produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom deras framstående miljöarbete och personalpolitik. De har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal kostnadsfria träningsmöjligheter i form av gruppträningspass samt ett nyrenoverat gym. De har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 25 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala.
Vill du veta mer om Toyota och deras medarbetare kan du besöka nedanstående kanaler:
Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling