Utvecklingsingenjör inom Mekanikkonstruktion

Utvecklingsingenjör inom Mekanikkonstruktion

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringsbranschen. Nu letar vi efter fler medarbetare som är intresserade av teknik och innovation för att bibehålla den positionen och fortsätta driva utvecklingen av smarta, effektiva och hållbara produkter.

Som Utvecklingsingenjör på Toyota kommer du att arbeta med:
 • Konceptutveckling
 • 3D-CAD modellering
 • Konstruktionsunderlag
 • Teknisk problemlösning
Du kommer ingå i gruppen Maskinhus som består av 10 ingenjörer med gedigen erfarenhet inom varierade teknikområden fördelade på 2 team. Konstruktionsarbetet präglas av tekniska utmaningar där hållfasthet och producerbarhet är viktiga delar. Tillsammans med företagets övriga funktioner inom utveckling, verifiering och produktion driver ni utvecklingen av våra produkter, hela vägen ifrån prototyp till färdigt kunderbjudande. Vårt främsta arbetsverktyg är CATIA V5.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling och distansarbete

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare. Medarbetare har möjlighet till distansarbete på deltid.

Till tjänsten som Utvecklingsingenjör söker vi dig som har/är
 • En högskoleexamen inom maskinteknik, produktutveckling eller motsvarande, alternativt en gymnasieutbildning kombinerat med flerårig arbetslivserfarenhet inom produktutveckling och konstruktion
 • En lagspelare som bidrar med energi och driv för att lösa problem
 • Teknikintresserad och har förmågan att se helheten
 • Erfarenhet av konstruktionsarbete i CAD
 • God engelska i tal och skrift
Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 2022-12-04. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
 • Johanna Lamberg, HR Business Partner, 0761309418
 • Christoffer Huldt Navarro, Gruppchef R&D, 0142-88553 christoffer.huldt@toyota-industries.eu
Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (2 dagar kvar)