Produktutvecklare med intresse för problemlösning till Toyota

Produktutvecklare med intresse för problemlösning till Toyota

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringsbranschen och vi utmanar oss ständigt genom att ligga längst fram med våra lösningar. Nu vill vi förstärka vår utvecklingsavdelning med fler produktutvecklare/mekanikkonstruktörer.

Vill du vara med och utveckla våra produkter inom materialhantering? Vill du jobba med kvalitets- och säkerhetsärenden? Blir du utmanad av kostnadsreduceringar? Tycker du om att arbeta hands-on?

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med vidareutveckling och förbättring av våra truckmodeller, med teknisk problemlösning och CAD-modellering. Vi jobbar i nära samarbete med vårt labb där testning och verifiering sker. Där får vi också direkt feedback på vårt arbete och kan provköra våra konstruktioner. I vår världsledande produktion ser vi direkt resultatet av vårt arbete. Hos oss är vägen från skiss till färdig produkt otroligt kort och nära - du deltar i hela processen.

Vi arbetar i agila team och teammedlemmarna har stor erfarenhet av produktutveckling. Arbetet präglas av tekniska utmaningar och av täta sociala kontakter med våra interna och externa kunder.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota R&D erbjuder vi våra medarbetare en flexibilitet med möjlighet till distansarbete. Vi tror dock att kreativitet och innovation huvudsakligen uppstår i det fysiska mötet.

Kandidatprofil
För att passa som produktutvecklare/mekanikkonstruktör behöver du vara teknikintresserad och ha förmåga att se helheten, vara social, bidra med energi och driv för att lösa uppgifter i team.

Vidare tror vi att:
  • Du har några års erfarenhet av liknande arbete
  • Du har universitets- eller högskoleexamen inom maskinteknik, produktutveckling eller motsvarande. Alternativt har du en gymnasieexamen och flerårig arbetslivserfarenhet som produktutvecklare.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska
Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 2022-12-19. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
  • Michael Björk, Gruppchef R&D, 0142-88651 michael.bjork@toyota-industries.eu
  • Malin Karlsson, Gruppchef R&D, 0142-86534 malin.karlsson@toyota-industries.eu
  • Mattias Kalén, Avdelningschef R&D, 0142-86366 mattias.kalen@toyota-industries.eu
  • Johanna Lamberg, HR, 0761309418, johanna.lamberg@toyota-industries.eu
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (20 dagar kvar)