Mekanikkonstruktör med intresse för plastkonstruktion

Mekanikkonstruktör med intresse för plastkonstruktion

Är du intresserad av teknik, design och människor? Vill du arbeta på Toyota Material Handling med smarta, effektiva och hållbara produkter? Perfekt, då är detta tjänsten för dig!

Som mekanikkonstruktör på Toyota kommer du att arbeta med:
  • Konstruktion från koncept till serieproduktion
  • Kontakt med interna och externa leverantörer
  • Ställa krav mot utvecklingspartners och uppföljning av progress
  • Framtagning av prototyper
Vi söker dig som är en social, kreativ lagspelare som gillar att ta ansvar. Du har ett intresse för design, konstruktion och mekanikutveckling och kommer gärna med påhittiga lösningar. I rollen som mekanikkonstruktör hos oss på Toyota Material Handling får du möjlighet att vara med och utveckla framtidens truckar, vara delaktig i produktutvecklings projekt och ta stort ansvar för utveckling tillsammans med våra leverantörer.

Hos oss ingår du i en härlig grupp som idag består av 11 medarbetare som är fördelade på två team. Vi arbetar i huvudsak med interiör/exteriör och förarmiljö där reglage är en viktig del för oss. Inom gruppen har vi en god och lättsam stämning med en jämställd fördelning och blandad åldersgrupp. Vårt främsta arbetsverktyg är Catia V5.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vårt mål är att hitta rätt person till gruppen.

Till tjänsten som mekanikkonstruktör söker vi dig som har:
  • Arbetserfarenhet inom ingenjörsyrket
  • Högskoleingenjör, Civilingenjör inom maskinteknik eller annan likvärdig utbildning
  • Erfarenhet av konstruktion i CAD (3D och 2D)
Har du erfarenhet av plastkonstruktion är detta meriterande.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök senast 2022-12-04. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
  • Peter Norrby, Rekryterande Gruppchef, 0730812569
  • Kristin Bäckström , Avdelningschef, 0704134919
  • Johanna Lamberg, HR-konsult, 0761309418
Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (3 dagar kvar)