Applikationsspecialist till Toyota

Applikationsspecialist till Toyota

Vill vara med på en spännande förändringsresa i ett internationellt bolag? Nu söker vi en kollega till Toyota Material Handling Europe (TMHE) applikationsteam, en roll för dig som vill arbeta nära både verksamhet, processer och system. Här blir du del av ett bolag med stark och sund värdegrund, med goda möjligheter för personlig utveckling i en professionell och internationell miljö.

Dina arbetsuppgifter

Som applikationsspecialist kommer du tillsammans med teamet ansvara för förvaltning och utveckling av system inom säljområdet med huvudsakligt fokus på offertsystem. I arbetsuppgifterna ingår främst support, förvaltning och utveckling till säljorganisationen som använder systemet. Du kommer även att arbeta med kravhantering, test och användarutbildning. I rollen arbetar du nära verksamheten för att förstå och knyta an till affärsprocesserna inom området.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom systemvetenskap
  • Grundläggande förståelse för teknisk infrastruktur och databaser samt intresse för att arbeta med support, felsökning, test och kravhantering
  • Erfarenhet från verksamhetsnära systemförvaltning eller projektarbete inom säljområdet är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser det som viktigt att du är strukturerad, kommunikativ och ansvarstagande. Du har förmågan att arbeta proaktivt och flexibelt, både i grupp och individuellt. Som person är du serviceinriktad med en positiv inställning.

Vi erbjuder:
Hos oss får du arbeta inom ett bolag med stark och sund värdegrund där man tar väl hand om sin anställda. Arbetsplatsen är baserad i Mjölby men ditt arbetsfält är Europa vilket möjliggör kontakter med många intressenter såväl inom TMHE som med externa partners. Vi erbjuder mycket goda möjligheter för personlig utveckling i en professionell och internationell organisation både vad gäller operativt och mer långsiktigt arbete.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar TMHE med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Daniella Möller 013-495 88 16 alt. daniella.moller@skill.se.

Om oss

Toyota Material Handling Europe (TMHE AB) levererar materialhanteringslösningar och kan erbjuda ett omfattande sortiment av truckar och lagerutrustning. Verksamheten bedrivs av ca 11 500 anställda i mer än 30 länder. TMHE Information Systems (TMHE IS) i Mjölby ansvarar för de centrala applikationerna i Europa, som ERP-systemet, ett antal anslutningssystem och rapporteringsapplikationer. Just nu pågår ett harmoniseringsarbete inom TMHE AB gällande processer och verktyg som stegvis kommer förändra och utveckla både arbetssätt och IT-miljön.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.