Underhållstekniker till Produktionsunderhåll

Underhållstekniker till Produktionsunderhåll

Vi söker nu en Underhållstekniker till avdelningen produktionsunderhåll. Avdelningen är en viktig del av vår produktion som har en avgörande roll då det är vi som felsöker och reparerar maskinerna som används på linorna. Tycker du att det här låter intressant? Då kanske du är vår nya kollega.

Som Underhållstekniker på Toyota kommer du att arbeta med:
  • avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhåll i vår maskinpark.
  • underhålls- och reparationsarbete av pneumatiska/hydrauliska och elektriska system.
  • felsökning av pneumatiska/hydrauliska och elektriska system.
Maskinparken består av bl.a. svetsrobotar, CNC maskiner, lasermaskiner, kantpressar, målerier och drivna monteringslinor mm. Arbetstiden är tvåskift. I dagsläget består avdelningen av 30 medarbetare.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan fredagen den 16 maj 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Mats Å Johansson, Produktionsledare, 0142-883 32
Linn Forssell, HR Business Partner, 0142-897 56

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling

Kravspecifikation

Till tjänsten som underhållstekniker söker vi dig som:
  • Har en teknisk utbildning eller erfarenhet av att arbeta som underhållstekniker.
  • Du bör ha jobbat med el-, automation samt styr- och reglerteknik.
  • Har B-körkort.
Som person är du en självgående problemlösare som har ansvarskänsla och besitter förmågan att ta egna initiativ. Du trivs med att både arbeta självständigt och i team tillsammans med andra. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (2 dagar kvar)