Gruppchef Produktutveckling

Gruppchef Produktutveckling

Är du intresserad av att utveckla ditt ledarskap och jobba med den senaste tekniken? Vi söker dig som är redo att ta dig an en spännande och utvecklande ledarroll inom R&D.

Som Gruppchef på Toyota kommer du att arbeta med:

Inom R&D jobbar vi i alla utvecklingsfaser och våra konstruktörer har en stor frihet att påverka hur idéer blir konkreta lösningar och omsätts i praktiken. Rollen som gruppchef erbjuder många kontakter, såväl interna som externa och att samarbeta med företagets övriga funktioner är en viktig del av arbete.

Du kommer att ansvara för en konstruktionsgrupp inom Product Development med inriktning mot Interiör och Exteriör Design. Ditt ansvarsområde täcker konstruktion av interiöra och exteriöra kåpor, förarmiljö samt ergonomi och formbestämning. Tjänsten innebär personalansvar för ett grupp på 10-15 personer och en viktig del av ditt arbete är att motivera och stötta dina medarbetare i sitt dagliga arbete.

Arbetsuppgifterna består dels av att leda teknikutvecklingen inom ditt område samt bevaka den tekniska utvecklingen inom branschen. Men även av att driva förbättringsarbete och arbetsmetodik inom produktutveckling. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Product Development där du har stor möjlighet att påverka vårt arbete framåt.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 2021-05-17. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Kristin Bäckström, Avdelningschef Product Development, 070-4134919

Kristin.Backstrom@toyota-industries.eu

Viktor Andersson, HR Buissnes Partner, 0142-86089

Viktor.Andersson@Toyota-industries.eu

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som gruppchef söker vi dig som har/är
  • Stort tekniskt intresse och förmåga att driva egna initiativ inom R&D
  • Tidigare arbestlivserfarenhet inom produktutveckling, erfarenhet inom plastkonstruktion och ytmodellering är meriterande
  • Arbetslivserfarenhet som ledare eller chef
  • Teknisk utbildning, gärna civilingenjör eller motsvarande
  • Goda kunskaper i engelska och svenska
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (17 dagar kvar)