Elkonstruktör R&D

Elkonstruktör R&D

Nu söker vi en Elkonstruktör till vår avdelning inom El och Energi!
Som Elkonstruktör kommer du att arbeta med nyutveckling av elsystem och energilösningar, från portotyp till färdigkonstruerad produkt. Tillsammans strävar vi efter att ständigt förbättra våra produkter med avseende på kvalitet, säkerhet samt effektivitet.

Som Elkonstruktör på Toyota kommer du att arbeta med:
  • Framtagning av kravspecifikation på el-komponenter
  • Teknisk Kontakt med underleverantörer
  • Modellering och kablagedragning i Catia
  • Intern kontakt inom företaget med kvalité, inköp samt produktion
  • De programvaror vi använder är Catia V5, Matrix och SEE Electrical Expert.
I denna roll kommer du ingå i en grupp som ansvar för utveckling av elsystem, kablage och elförsörjning inom såväl nyutvecklingsprojekt som underhåll av befintliga produkter. Gruppen består idag av 12 personer. Vårt utvecklingsarbete är teambaserat och det innebär att du arbetar tätt tillsammans med kollegor inom R&D så som mjukvara, mekatronik och mekanikkonstruktion. Du kommer ingå i ett av våra utvecklingsteam där du ansvarar för elsystem (t.ex. elkomponenter, signalkablage och kraftkablage) och tillsammans med teamet arbetar du med att driva utvecklingsprojektet från ax till limpa, du kommer ha möjlighet att följa hela utvecklingskedjan.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 2021-05-16. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Sven-Inge Lennartsson, Manager Electrical & Energy, 0142-86238, Sven-Inge.Lennartsson@toyota-industries.eu
Viktor Andersson, HR Business Partner, 014286089, viktor.andersson@toyota-industries.eu

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som Elkonstruktör söker vi dig som har/är:
  • En examen som högskoleingenjör inom maskinteknik, elektroteknik eller elkraft. Alternativt att du har en gymnasieutbildning kombinerat med flerårig arbetslivserfarenhet som elkonstruktör, elmontör eller elinstallatör.
  • Kunskaper inom CAD
  • God engelska i tal och skrift
Som person har du lätt att samarbeta och du bidrar med energi och driv till arbetsplatsen. Du har en vilja att lära dig nytt och komma framåt i ditt arbete. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (14 dagar kvar)