Trafikkoordinator med fordonskunskap sökes till Mjölby

Trafikkoordinator med fordonskunskap sökes till Mjölby

Tommy Nordbergh Åkeri AB söker nu två stycken trafikkoordinatorer med fordonskunskap för att stärka vårt lag i Mjölby.

Vårt erbjudande till dig är att arbeta med marknadens största kunder såväl som duktiga och erfarna chaufförer i en familjär och trivsam miljö där hela teamet finns i samma hus. Vi arbetar hårt och smart med att vara kundernas långsiktiga val och för en hållbar transportmarknad. Vi är stolta över att vara en av marknadens största fristående transportörer av tempererat gods.

För att ta rätt plats i laget och kunna göra bästa möjliga insats tror vi att du är:
  • Flexibel, kreativ i ditt arbete och med stark fokus på målet = välfyllda ekipage som levereras i enlighet med kundernas förväntningar, varje dag, året om.
  • En lagspelare som snabbt kan ställa om och växla upp, som hjälper kollegorna men också kan behålla lugnet och vara rak och tydlig i sin kommunikation när det är skarpt läge.
  • En person som har god förståelse för åkerinäringen – vi ser helst att du suttit bakom ratten själv. Du får gärna ha erfarenhet från hantering av livsmedel.
  • I en livssituation där det passar att ha ett flexibelt arbete där en del av arbetet består av jour samt visst helgarbete (främst lördagar).
  • Driven, kreativ, tydlig och bestämd. Du är strukturerad och gillar att ha ordning och reda. Du är också självgående och inte rädd för att ta egna beslut.
  • god datorvana av Office, med fördel även erfarenhet av TransPA och T5
Tjänstens natur kräver ett lugn, en öppenhet för förändringar och ett intresse för personal och fordon - du vill och kan ta ansvar för ditt och ditt teams arbete och sätter teamanda och service högt i kurs! God förståelse för det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men då vi även har utländsk personal ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Körkort med behörighet för lastbil & släp är ett krav.

I rollen som trafikkoordinator arbetar du nära din platschef, kollega och personalkoordinator, från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag på arbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta mål, du får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare.

Även arbetsuppgifter som fordonskontroller, personalplanering så som bemanna bilar, semesterplanering m.m. Detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl trafikledare inom företaget, som chaufförer, leverantörer och verkstäder, men också ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Erfarenhet av att arbeta i T5 och Transpa är ett plus, men inget krav. Fordonskunskap gällande lastbilar är meriterande.

Arbetet bedrivs på vårt kontor i Mjölby, främst kontorstid
(8.00-17.00 mån-fre samt viss tjänstgöring kvällar & helger, främst telefonjour). Som trafikkordinator hos TNÅ har man ansvar över sitt område, bilar och chaufförer tillsammans med en kollega. I arbetet förekommer viss administration.

Sök tjänsten omgående då tjänsten ska tillsättas omgående, via länken på vår hemsida http://tnordbergh.se/om-tommy-nordbergh/jobba-hos-oss/.

Frågor gällande tjänsten, kontakta Tomas Borgström, tomas.borgstrom@tnordbergh.se alt. 0709-258789
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://tnordbergh.se
Sista ansökningsdag 10 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Tommy Nordbergh Åkeri AB
Som fristående och oberoende aktör har vi skapat ett åkeri som kombinerar det lilla åkeriets flexibilitet och personliga engagemang med det stora åkeriets utbud och konkurrenskraft. Vår mångåriga branscherfarenhet har gett oss kunskap att leverera våra tjänster med en enastående servicegrad. Alltid med målet att överträffa dina förväntningar.

Vi utför alla typer av logistikuppdrag med särskild inriktning på tempererade transporter för hela livsmedelsbranschen.