Mjukvaruutvecklare till Toyota Material Handling

Mjukvaruutvecklare till Toyota Material Handling

Är du teknikintresserad och tycker om att ha verklighetsförankring i det du gör? Just nu söker vi en mjukvaruutvecklare till säkerhetssystemet för autonoma fordon på Toyota Material Handling i Mjölby. På Toyota arbetar man tillsammans för att utveckla och producera nästa generations materialhanteringslösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Vad får en mjukvaruutvecklare göra på Toyota? Här är några exempel på vad du och din kod kan få göra:
  • Reglera styrning på Toyotas truckar och materialhanteringslösningar
  • Ta fram matlabmodeller för att underlätta utveckling/verifiering
  • Säkerställa säkerhetsnivån i tekniska lösningar
  • Jobba med kreativ problemlösning
  • Arbeta för en säkrare arbetsmiljö för truckförare
  • Din kod får helt enkelt Toyotas produkter att göra spännande saker, du kan implementera och testa din kod direkt på produkterna i det nya testlabbet.
Utvecklingen sker i huvudsak i C och strukturerad text mot Toyotas egna HW-plattformar. Utöver det så sker det utveckling i matlab/simulink för algorithmer och beräkningstöd. Även programmering i t.ex. python förkommer. Tillsammans med företagets övriga funktioner inom utveckling, provning, produktion kommer du att ta fram de mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningarna på marknaden. Internationella kontakter med såväl kunder som leverantörer ingår också som en viktig del i ditt arbete på Toyotas utvecklingsavdelning.

På Toyota Material Handling erbjuds du en nyckelroll i utvecklingsteamet, med möjlighet att jobba med kreativ programmering och innovationer på marknadsledande produkter. Du kommer jobba riktigt nära slutprodukten och ha ett stort inflytande på dess funktion, prestanda och framtida utveckling.

Din profil

Som mjukvaruutvecklare på Toyota har/är du
  • teknisk civilingenjörs- eller högskoleutbildning eller motsvarande
  • ett stort teknikintresse
  • engagerad
  • kreativ.
Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på helena.eriksson@onepartnergroup.se eller 070-301 41 85.
Mer info
Kontaktperson Helena Eriksson
Telefon 070-301 41 85
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se