Produktionsrådgivare SweHatch AB

Produktionsrådgivare SweHatch AB

Vi vill bli ännu bättre och söker nu en Produktionsrådgivare till vår Fjäderfäsektor

Dina arbetsuppgifter

Vi ska utöka vår biologiska kompetens med ytterligare en rådgivare och söker därför en ny medarbetare. Arbetsuppgifterna spänner över en mångfald av områden men kommer framförallt att omfatta produktionsrådgivning i form av besök mot våra olika anläggningar I tjänsten kommer du att ställas inför en mängd olika problem där din rådgivning ska leda fram till goda lösningar.
Utöver detta så ingår en hel del handledning och utbildning av personal.

Din profil

Vi söker dig har ett intresse av djurhållning och djurproduktion och är nyfiken på att lära dig mer om detta.Vi ser gärna att du har en lantbruksutbildning såsom lantmästare eller motsvarande och har praktisk erfarenhet av att arbeta med liknande områden.Önskvärt är att du har grundläggande kunskaper om fjäderfä. Du är intresserad av stallmiljö och teknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett stort engagemang och en god förmåga till att bygga relationer. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är analytisk och angelägen om att hålla en hög kvalitet i ditt arbete.
Arbetet kräver att du kan uttrycka väl dig både muntligen och skriftligen på engelska och svenska.
God datorvana och goda excellkunskaper krävs

Vi är ett växande företag och arbetar i en liten och platt organisation med korta beslutsvägar i en internationell miljö. Arbetet är omväxlande, stimulerande och innehåller ständiga utmaningar och är kunskapshöjande.
B-Körkort är ett krav då tjänsten innebär resor.

Vi erbjuder ett spännande, omväxlande, självständigt och utmanande arbete, där du förväntas att vara den som gör skillnanden till ännu bättre!

Ansökningsförfarande

Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Mer info
Kontaktperson Patrik Funke
Telefon 013-32 94 22
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 29 apr (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SweHatch är Sveriges marknadsledande producent av kycklingar. Vi producerar kläckägg på våra gårdar och säljer daggamla kycklingar från våra kläckerier. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största matfågelproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo och Den Stolte Hane. Tillsammans är vi ca 1 700 medarbetare och har en omsättning på över fem miljarder SEK. SweHatch AB har drygt 50 medarbetare och finns i Flyinge och i Väderstad. Läs gärna mer på www.scandistandard.com.