Kvalitetstekniker

Kvalitetstekniker

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd på Studentwork AB i 6 månader och uthyrd som konsult hos vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork AB och frågor gällande tjänsten eller vår kund ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kvalitetstekniker kommer du att jobba på den fettbaserade avdelningen och ta prover på vår kunds produkter. Du kommer därefter att analysera svaren, dokumentera in det i affärssystemet och därefter vidta åtgärder om det krävs. Dessa prover och analyser kommer vara allt från smak, färg, lukt och mängd av olika ingredienser.

Start: april

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag 6 månader

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Mjölby

Din profil

Vi söker dig med en högskoleexamen eller motsvarande inom matvetenskap, kemi eller mikrobiologi. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en laboratoriemiljö. Som person tror vi att du har en social förmåga då du kommer ha mycket kontakt med personalen inom produktionen. Vidare ser vi gärna att du är självgående, kan bygga relationer och har en analytisk förmåga.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning i Mjölby söker vi just nu en kvalitetstekniker! Vår kund erbjuder snabbhet och flexibilitet vid tillverkning och utveckling av specialblandad choklad, fyllningar, inneslutningar och dekorationer. De jobbar med innovativa mejeriprodukter, glass- och bakverksprodukter!