Produktionsarbetare till Stena Recycling AB i Skänninge

Produktionsarbetare till Stena Recycling AB i Skänninge

Nu söker vi på Sveriges ledande återvinningsföretag en medarbetare till vår anläggning i Skänninge.

Anläggningen där du kommer att arbeta på ligger i Skänninge där vi främst tar hand om industriellt avfall såsom järn, metall, rostfritt, farligt avfall, papper, plast och alternativa råvaror. Du blir en del av ett team på 9 kollegor och tillsammans ger vi uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen.
Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Som Produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra hjullastare och materialhanterare för klassning, sortering, lossning och lastning av material. Du utför löpande underhåll, service och städning av våra maskiner enligt gällande rutiner.

Arbetstiderna är förlagda dagtid och är mellan 7.00-16.00.

Din profil

Vi söker efter följande kvalifikationer hos vår produktionsarbetare:
  • Erfarenhet av att framföra materialhanterare / hjullastare samt ha förarbevis
  • Erfarenhet av arbete inom produktion med ett "lean"-inspirerat tänk
  • Truckkort
  • B-körkort
  • Intresse för hållbar återvinning
För att trivas hos oss och lyckas i din roll, bör du vara en person som tycker om att vara nyfiken och på tårna, då vi befinner oss i ständig utveckling. På Stena är vi alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt, detta kräver vi även av dig. Vi tror att genom att vara en glädjespridare, så förbättrar alla miljön tillsammans och då skapar vi en roligare arbetsplats.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte utan sök den redan idag. Du ansöker via vår hemsida www.skill.se med ditt CV och personliga brev. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du passar till denna tjänst.
Tjänsten är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till fortsatt anställning. Kontakta ansvarig rekryterare, Jessica Jacobsson, jessica.jacobsson@skill.se för eventuella frågor.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling