Kundorienterad administratör till Stena Recycling AB i Skänninge

Kundorienterad administratör till Stena Recycling AB i Skänninge

Nu söker vi omgående en stresstålig administratör till Stena Recycling i Skänninge.

Om företaget

Om Stena Recycling AB:

"Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling"

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett team med fem kollegor som tillsammans ger företagets kunder bästa möjliga support och kundupplevelse. I det dagliga arbetet hanterar du beställningar och säkerställer transaktioner samt bistår med hjälp kring logistikfrågor som uppkommer kring transporter. Arbetet innefattar även resor till kundens övriga anläggningar, främst inom Östergötland.

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara en nyfiken problemlösare som uppskattar att arbetsdagarnas innehåll kan variera. Precis som dina kollegor är du en lagspelare som sprider positiv energi och som bidrar till ett härligt arbetsklimat. Ett intresse för hållbar återvinning och transportfrågor är meriterande.

För att bli aktuell för tjänsten krävs erfarenhet från administrativt arbete och möjlighet att starta omgående. Vidare har du god vana av att arbeta i affärssystem och Office-paketet samt B-körkort och tillgång till egen bil.

Ansökningsförfarande

Urval till denna tjänst kommer ske löpande så skicka in din ansökning redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.skill.se. För rätt person finns goda chanser till anställning hos kund efter avslutad inhyrningsperiod. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: jessica.jacobsson@skill.se.Tycker du att detta låter som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)