Systemkonstruktör till SCAMA

Systemkonstruktör till SCAMA


Har du en utbildning inom maskinteknik och vill utveckla dina tekniska kunskaper? SCAMA befinner sig i en expansiv fas och söker nu ytterligare en systemkonstruktör till sitt team!

Om företaget
Vi på SCAMA jobbar med att rädda liv och skydda flygplan genom att tillhandahålla utrullningshinder i världsklass! Utrullningshinder är ett nödsystem som installeras på landningsbanor för att fånga och stoppa flygplan som fått problem vid start eller landning. Flygplanen kan väga upp till 40 ton och komma i en hastighet av 350 km/tim. Våra system möjliggör ett säkert stopp, vilket räddar pilotens liv och skyddar flygplanet. Som systemleverantör utvecklar, tillverkar och installerar vi utrullningshinder. Våra kunder är främst flygvapen och statliga upphandlingsmyndigheter, och vi finns representerade i ca 40 länder. SCAMA är ett tillväxtföretag på en global marknad med en tydlig målsättning om att bli störst i branschen, vi söker därför ytterligare medarbetare för att ta fler och snabbare steg mot vårt mål. Vi erbjuder våra medarbetare en internationell och dynamisk arbetsplats, som präglas av varierande arbetsuppgifter och korta beslutsvägar. Vi söker professionella medarbetare som tar ett stort ansvar för sina egna uppgifter, är drivna av att medverka till vår ständiga förbättring och som vill växa tillsammans med oss. Läs gärna mer om SCAMA som arbetsplats på www.scama.se/arbetapascama!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en systemkonstruktör till vår teknikavdelning som vill växa in i en bred ingenjörsroll och öka vår kapacitet inom konstruktion, teknisk dokumentation, produktutveckling, teknisk förvaltning, systemutveckling och systemoptimering. Rollen som systemkonstruktör innefattar en stor bredd av arbetsuppgifter på vår tekniska avdelning. Du kommer till en början att arbeta med konstruktion och dokumentation av system, delsystem, komponenter och produktionsutrustning. Efter att ha vuxit in i rollen kommer du att få ett större tekniskt ansvar. På sikt ser vi att du tar ett tekniskt övergripande ansvar för egna kundprojekt som Teknisk Projektledare, som bland annat innefattar ansvar för systemkonfiguration, kundanpassningar, beredning av mindre konstruktionsuppgifter och teknisk dokumentation. Våra systemorder är alltid unika och kräver alltid tekniska anpassningar. I de inledande faserna av en systemleverans jobbar vi med att anpassa det tekniska underlaget som sedan lämnas över till vårt inköp för tillverkning. Allt montage och funktionstester sker i egna lokaler, vi leder det slutliga montaget och funktionskontrollerna på plats hos kund och utbildar kundens tekniker på våra system. Du måste därför ha förmågan att prioritera uppgifter och arbeta med flera parallella ansvar samtidigt.

Din profil
Vi söker dig som är nyligen examinerad maskiningenjör eller arbetat något år i rollen som ingenjör/ konstruktör och känner att du behärskar hantverket. Då våra arbetsuppgifter oftast sker i projektform tror vi att du fungerar både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och för att passa i rollen bör du vara professionell, ansvarstagande och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i ditt dagliga arbete. Vi är ett litet företag som hanterar ett brett fält av tekniska områden och söker därför medarbetare som har intresse och förmåga att söka ny kunskap även utanför respektive specialområde. Då vi jobbar på en internationell marknad kommer utlandsresor att bli aktuella. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar SCAMA med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka, logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Matilda Ingeson på 013-4958823 alt. matilda.ingeson@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.

Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.