Skill söker erfarna montörer till kund utanför Linköping

Skill söker erfarna montörer till kund utanför Linköping

Har du erfarenhet ifrån mekanisk- och hyrdauliskmontering? Vår kund utanför Linköping söker nu efter erfarna och kompetenta montörer.

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos vår kund får du vara med och tillverka lantbruksmaskiner som säljs världen över. Produktionen är uppdelad i förmontering och montering på huvudlinor där maskinerna slutförs. Arbetar du på förmontering monterar du ihop komponenter som sedan skickas vidare till linorna där de monteras på maskinen. Montering innefattar både mekaniska och hydrauliska moment. Vidare arbetar du efter ritningar samt metodbeskrivningar.

Arbetstiden är företrädelsevis 2-skift men även dagtid och nattid kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat med montering av lantbruksmaskiner eller likvärdiga maskiner men även du som endast har mekat med exempelvis bilar på fritiden är välkommen att söka. Det är viktigt att du förstår vikten av både tempo och noggrannhet och har du erfarenhet av hydraulik är det meriterande. Det är ett krav att du har körkort B och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet. Vi ser gärna att du har utbildning inom exempelvis teknik, bygg, el eller industri. Traverskort är ett krav för att få arbeta som montör hos vår kund samt truckkort A1-4 & B1-6.

Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt besitter en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet.

Ansökningsförfarande

Urval, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till tjänsten redan idag via vår hemsida www.skill.se. Motiverga gärna så utförligt som möjligt varför vi skulle välja just dig. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: jessica.jacobssonr@skill.se.

Lycka till med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.