Project Buyer - Inköpare inom telematik och mjukvara

Project Buyer - Inköpare inom telematik och mjukvara

På Toyota Material Handling sker utveckling av morgondagens materialhanteringslösningar med ett tydligt fokus på innovation. Klassisk mekanik samspelar imorgon med komplexa systemlösningar och mjukvaruintensiva applikationer. Är du intresserad av att arbeta i ett sammanhang med inköp och ny teknik samt ha påverkan på våra produkters framtida utveckling? Då kan detta vara ett jobb för dig.

OM FÖRETAGET

Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt företag som arbetar i en snabbt avancerande bransch. Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget världsledande inom området. Det händer mycket hos dem – automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Toyota Material Handling har sin produktutveckling och produktion i Mjölby, 25 minuter utanför Linköping. På företaget arbetar närmare 2300 personer, varav hälften tjänstemän.

Toyota Material Handlings framtidsvision och projekt de arbetar med kan du se i videon till höger.

DIN PROFIL

För att passa denna tjänst ser vi att du har stark drivkraft, är engagerad och strukturerad, och du älskar utmaningar och innovativt lagarbete!

Vidare ser vi att:
  • du är nyfiken på ny teknik och drivs av nya utmaningar och möjligheter
  • du har ett starkt intresse och kunskap inom telematik och mjukvara
  • du är kommersiellt driven och gillar att göra affärer
  • du är lösningsorienterad
  • du har erfarenhet av att leda och/eller jobba i projektform
  • du har civiliningenjörsexamen, eller motsvarande utbildning
  • du kommunicerar flytande såväl skriftligen som muntligen på svenska och engelska
Du som söker har ett stort intresse för ny teknologi och vill vara med oss på vår innovationsresa. Du är självständig och har lätt för att bygga relationer och motiveras av breda kontaktytor. Självklart är du affärsorienterad.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Skill. Skill ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen kommer bli hos Toyota Material Handling. Vid frågor vänligen kontakta i första hand ansvarig rekryterare på Skill, Katrin Wallin 013-473 20 62. Vid ytterligare frågor kan ansvarig chef Malin Ragneby kontaktas, 0142-868 41.

Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Sista ansökningsdag för tjänsten är 12 augusti. Välkommen med din ansökan.