Montörer sökes till stor kund i Mjölby!

Montörer sökes till stor kund i Mjölby!

Har du tidigare erfarenhet av montering eller tycker att det är något som skulle passa dig? Skulle du säga att du är händig, noggrann och lyhörd? Då kan det vara just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag söker vi nu dig som vill arbeta som montör på ett av våra större kundföretag i Mjölby.
Som montör jobbar du vid en produktionslina eller vid en fast monteringsstation. Arbetet sker i ett taktat flöde vilket ställer krav på att du trivs i en fartfylld arbetsmiljö. Uppdragen är oftast tidsbestämda men för rätt person finns goda chanser till ett övertagande hos kund alt en tillsvidareanställning hos Skill. Arbetstiden är företrädelsevis 2-skift men även dagtid och nattid kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat med montering inom verkstadsindustrin och/eller har motsvarande erfarenhet/intresse av att meka. Det är viktigt att du förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Har du dessutom erfarenhet av el och hydraulik är det meriterande.
Det är ett krav att du har körkort B och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet. Vi ser gärna att du har utbildning inom exempelvis teknik, bygg, el eller industri. Det är även meriterande om du har truckkort samt utbildning inom lyftsäkerhet.

Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet. För att passa i tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet.
Då du kommer vara Skills ansikte utåt är det viktigt att du är engagerad och mån om att göra ett gott arbete. Vi ser vidare att du har lätt för att samararbeta i team likväl som att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Ansökningsförfarande

Urval, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Malin Åkerblom malin.akerblom@skill.se eller Josefin Svensson josefin.svensson@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 5 mars (11 dagar kvar)