Montörer, Svetsare och Truckförare sökes till stor kund utanför Mjölby

Montörer, Svetsare och Truckförare sökes till stor kund utanför Mjölby

Nu söker vår kund utanför Mjölby efter erfarna montörer, svetsare och truckförare!

Om företaget

Tänk dig att komma till jobbet och varje dag bidra till produktionen av häftiga lantbruksmaskiner. Som konsult hos vår kund får du vara en viktig del i ett familjeföretag som förser världen med maskiner som är en förutsättning för odling och lantbruk, för både enskilda bönder och stora samhällen, över hela världen.

Som konsult hos vår kund erbjuder vi dig avancerad och innovativ teknik och arbetsuppgifter som har stor betydelse för helheten samt en företagskultur som bidrar till gemenskap och härliga kollegor.
Vår kund söker nu efter följande kompetenser:
  • Montörer
  • Svetsare (Robot)
  • Truckförare
Dina arbetsuppgifter

Stämmer någon av följande roller in på dig?
  • Svetsare (manuellsvetsare & robotsvetsare): Som svetsare hos vår kund är MAG138 krav, du bör vara van att svetsa i PB-läge, både enkel strängat och fler strängat. Har du nyss tagit svetslicens och är junior gällande svetserfarenhet kanske tjänsten som robotsvetsare istället är något för dig.
  • Montör: Som montör ser vi gärna att du har monteringserfarenhet och då gärna av tyngre montering inom industrin. Man kommer långt på intresse och driv så har du annan erfarenhet av montering i kombination med ett brinnande intresse för mek så ser vi gärna att just du söker!
  • Truckförare: Att arbeta som truckförare kräver att du har erfarenhet inom lagerarbete och är en skicklig truckförare! Därför ser vi att du har erfarenhet av tidigare lagerarbete och värderar säkerhet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Krav för tjänsten är A1-A4 och B1-B6 och ytterligare ser vi gärna att du har truckkort för D1.
Din profil

Vi ser att du är en god kollega som är prestigelös och hjälper till där det behövs. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Vår kund värderar mentalitet, inställning och vilja. Känner du att du passar in på detta så tveka inte att söka!

Det är ett krav att du har körkort B och tillgång till bil då arbetstiderna är förlagda på tvåskift.

Ansökningsförfarande

Urval, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till tjänsten redan idag via vår hemsida www.skill.se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför vi skulle välja just dig. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: jessica.jacobsson@skill.se.

Lycka till med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 23 dec 2020 (22 dagar kvar)