Mättekniker inom Kvalitésäkring

Mättekniker inom Kvalitésäkring


Är du en noggrann person som tycker om att driva förbättringsaktiviteter? Har du någon typ av produktionsteknisk utbildning eller erfarenhet av arbete inom mätteknik och vill fortsätta växa och utvecklas i din roll? Ta då chansen och bli en del av Toyotas kvalitetsavdelning som mättekniker och hjälpa oss att säkerställa att våra truckar och andra materialhanteringslösningar håller måttet.

Om företaget
På Toyotas site i Mjölby arbetar ca 3000 medarbetare med produkter inom materialhantering, från utvecklingskoncept till producerat fordon. Deras produktrange sträcker sig från trotjänare som manuella handtruckar hela vägen till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom deras framstående miljöarbete och personalpolitik. De har bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal kostnadsfria träningsmöjligheter i form av gruppträningspass samt tillgång till ett nyrenoverat gym. Det finns goda pendlingsmöjligheter till Toyota med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 25 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Toyota erbjuder gratis parkering precis vid produktionen och fri tillgång till motorvärmare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mättekniker blir du företagets expert inom mättekniska frågor och arbetar övergripande med att säkerställa att artiklar, produkter och berörda utrustningar verifieras i linje med företagets standarder och krav. Vi vågar lova dig ett varierande arbete där du självständigt planerar ditt arbete och väljer de mätprogram och metoder som lämpar sig bäst för varje enskilt uppdrag. Tillsammans med dina kollegor i mätteamet bidrar ni med att utveckla metoder, rutiner, och arbetssätt som genererar effektivitet och kundnytta. Du arbetar med mätmaskiner som styrs via programmering men även manuellt. Driver mätuppdrag enligt överenskommen plan där analys av mätdata, kalibrering av kontroll- och provningsutrustning, sammanställning av rapporter och presentation av data.

Din profil
Av andra beskrivs du som en analytisk och systematisk person som gillar problemlösning. Högskoleutbildning med teknisk inriktning är meriterande men inget krav. Störst vikt lägger vi vid erfarenhet från en liknande roll inom tillverkande industri. Vi tror att du trivs i nära samarbete med andra funktioner, ser värdet av det och har dessutom en förmåga att presentera komplexa tekniska samband på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt. För att bli lyckosam i ditt arbete krävs goda kunskaper i mätteknik, analysprogram (PC-DMIS), Calypso och erfarenhet av mättekniska beräkningar. Ett extra plus om du är väl insatt i form -och läges krav samt tillämpning av ritningsstandarder.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Andreas Schmidt, andreas.schmidt@skill.se alt. 013-473 20 68

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything. Välkommen med din ansökan!