Erfaren byggingenjör till SCAMA

Erfaren byggingenjör till SCAMA


Vill du nyttja dina erfarenheter inom byggmaterial (cement och betong), bygg- och anläggningsteknik i en tvärfunktionell organisation med korta vägar till beslut? Som Byggingenjör på SCAMA får du möjlighet att arbeta i en bred ingenjörsroll med varierande uppgifter med både djup och bredd!

Om företaget
Vi är ett erfaret gäng där de flesta har en bakgrund inom teknik och ingenjörsfrågor som går till jobbet för att rädda liv och skydda flygplan genom att tillhandahålla nödsystem i världsklass!Dessa nödsystem kallas utrullningshinder, och är ett system som installeras på landningsbanor för att fånga och bromsa in flygplan som fått problem vid start eller landning. Flygplanen kan väga upp till 40 ton och komma i en hastighet av 350 km/tim. Våra system möjliggör ett säkert stopp, vilket räddar pilotens liv och skyddar flygplanet. Som systemleverantör utvecklar, tillverkar och installerar vi utrullningshinder. Våra kunder är flygvapen, flygplatsoperatörer och statliga upphandlingsmyndigheter och vi finns representerade i ca 40 länder. SCAMA är ett tillväxtföretag på en global marknad med en tydlig målsättning om att bli störst i branschen, vi söker därför ytterligare medarbetare för att ta fler och snabbare steg mot vårt mål.Vi erbjuder våra medarbetare en internationell och dynamisk arbetsplats, som präglas av varierande arbetsuppgifter och korta beslutsvägar. Vi söker professionella individer som tar ett stort ansvar för sina egna uppgifter, är drivna av att medverka till vår ständiga förbättring och som vill växa tillsammans med oss.Läs gärna mer om SCAMA som arbetsplats på www.scama.se/arbetapascama!

Dina arbetsuppgifter
Som byggingenjör på SCAMA är du en del av vår teknikavdelning, som idag består av 12 personer. I din roll som byggingenjör kommer du ha en central roll med ansvar för företagets byggtekniska frågor vilket innebär; materialval, byggmetoder, byggunderlag och utveckling av anläggningsteknik. Du kommer att ha en stöttande roll i SCAMAs projektgenomförande genom att delta vid planeringsmöten, platsbesök och inspektioner hos SCAMAs kunder runt om i världen. Du kommer att vara en del i interna utvecklingsprojekt för system till civila flygplatser. Arbetet kommer att innefatta materialfrågor, utveckling av byggbeskrivningar, plats specifik utformning, samt utveckling av metoder för provtagning- och kvalitetssäkring. Du kommer även vara en del av projektutförandet vid systemleveranser av mekaniska system där din roll blir att stötta dina kollegor i byggtekniska frågor och där du har kontakten med utförande byggföretag med din expertis inom bygg- och anläggningsteknik samt byggmaterial (främst betong och armering). Vår projektmodell är oftast att SCAMAs kund utför nödvändig byggnation utifrån våra krav och underlag. Vårt stöd efterfrågas ofta för de lokala anpassningarna. Rollen innefattar därför såväl praktisk vägledning (så som att jämföra mot internationella byggstandarder, vägledning om byggmetoder etc.) som designexpertis (utveckling av metoder och metodbeskrivning, ritningsunderlag, beräkningar samt val av material).

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen som byggingenjör på SCAMA ser vi att du har en gedigen teoretisk bakgrund och praktisk erfarenhet, troligen inom anläggningsteknik eller väg och vatten, med goda kunskaper inom beräkning och dimensionering av betongkonstruktioner samt inom cement- och betongmaterial. Du har erfarenhet av teoretiskt ingenjörsarbete och som person är du metodisk, strukturerad och noggrann. Vi söker en person som kan vara med att ständigt förbättra våra byggunderlag som är en service mot vår kund i takt med att SCAMA växer. Det är därför meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom utvecklingsprojekt. Tjänsten innefattar såväl interna som externa dialoger och ställer därför höga krav på din kommunikativa förmåga, både i vardagligt bruk, och i officiella dokument. Vi ser därför att du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare är du tydlig och positiv i dialog mot kollegor och kunder.Körkort B är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar SCAMA med SKILL. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Matilda Ingeson på 013-4958823 alt. matilda.ingeson@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.

Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.