Cenova söker konstruktör

Cenova söker konstruktör


Har du en gedigen teknisk kompetens som förvaltas bäst i en bred roll med varierade arbetsuppgifter? Söker du en tjänst där du får nyttja dina kunskaper i en innovativ miljö? Då kan du vara vårt nästa tillskott! Cenova växer så det knakar och söker nu en konstruktör till sin verksamhet.

Om företaget
Cenova är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av medicintekniska produkter i renrumsmiljö. Cenova erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering, till distribution av produkter tillverkade i ISO-klassade renrum. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning, montering och packning. Våra kunder finns både i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag. Cenova är ett bolag med ca 130 medarbetare inklusive ca 30 bemanningskonsulter. Under 2021 omsatte vi 160 MSEK och målet inom de närmaste 5 åren är att expandera med 10 - 15% per år. Vi är i ett fortsatt expansivt skede som innebär stora förändringar och behöver därför stärka organisationen med en konstruktör. Placeringsort är Mjölby och du rapporterar till vår teknikchef.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör säkerställer du att detaljerna, och i förlängningen produkterna, går att producera utifrån kundens önskemål. Du och dina kollegor ansvarar för utveckling, optimering och produktionsanpassning av våra produkter till våra kunder. Du kommer att vara delaktig i att konstruera och optimera produktionsutrustningar samt att automatisera företagets produktionslinor. Det är en bred roll som innefattar många kontaktytor såväl internt som externt, både med kunder och leverantörer, men också med interna funktioner då du och dina kollegor ingår i flera kundprojekt.

Din profil
För att lyckas i rollen som konstruktör krävs en bred teknisk kompetens. Vi tror därför att du har erfarenhet inom konstruktion och produktionsteknik och gärna en eftergymnasial teknisk utbildning inom mekanik eller motsvarande. Har du tidigare arbetat med formsprutning är det meriterande. Övriga krav för tjänsten är: *Erfarenhet av 3D CAD program*God förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelskaSom person är du intresserad av att vi ligger i framkant avseende teknisk utveckling. Du har god initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Ditt intresse för teknik och problemlösning är stort och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning. Du har förmågan att förstå och sätta dig in i våra kunders önskemål. Ditt arbete präglas av kvalitet, i allt du gör. Vidare ser du ett värde i att samarbeta och är mån om att skapa ett gott arbetsklimat. I ditt arbete är du noggrann samtidigt som du har en förmåga att på ett bra sätt planera och driva ditt arbete framåt. Ditt prestigelösa sätt gör att du kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till vår framgång.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.

Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.