Är du student och vill arbeta extra inom lager?

Är du student och vill arbeta extra inom lager?

Vill du ha ett roligt extrajobb vid sidan av studierna? Gillar du att arbeta efter tydliga mål? Tycker du om att arbeta i högt tempo som gör att dagarna går fort?
Vi söker personal som vill arbeta extra och får chansen att sommarjobba inom lager.

Dina arbetsuppgifter

Orderplockarens huvuduppgift är att plocka order till kundens butiker runt om i landet. Du får automatiskt upp den högst prioriterade ordern i din dator och sedan följer du systemet för att bygga upp din pall på bästa sätt.
Du ska uppfylla och prestera enligt de mål som sätts för dagen.

Arbetstiderna är 2-skift samt dagtid. Vid behov finns även möjlighet att arbeta övertid på helgerna. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta flera av dessa skift.

Din profil
  • Du är 18 år fyllda
  • Studerar på 100% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 75%.
  • Har truckkort A1-4, B1-4
  • Har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
  • Du är kvalitetsmedveten samtidigt som du kan arbeta i ett högt tempo
  • Körkort och tillgång till bil
  • Meriterande om du har erfarenhet av att köra skjutstativtruck
Kunden har tydliga mål på hur mycket du ska hinna plocka, vilket ställer krav på att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du tar ansvar för att leverera enligt de dagliga mål som finns för orderplockare och du gillar att utmana dig själv. Det är även viktigt att du tycker om att samarbeta med andra och att du bidrar till god stämning bland kollegorna. Arbetet kan ibland upplevas som fysiskt krävande. Det är därför viktigt att du är i god fysisk form och tar ansvar för din hälsa.

Ansökningsförfarande

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Johanna Lindquist, johanna.lindquist@skill.se eller Angelica Jacobson, angelica.jacobson@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden arbetar med produkter inom dagligvaruhandeln och har ett större lager beläget i Mjölby.