Senior Projektledare

Senior Projektledare

Toyota digitaliserar och bygger sin affär inom tjänstesektor med bland annat automatiserade lösningar för lager och distributionscenters samt truckar. Som projektledare kommer du att driva olika program- eller projekt kopplat till den Europeiska verksamheten vilket rör leverans och arbetssätt. Du kommer att agera främjare i en internationell miljö, där du säkerställer leverans, arbetssätt och progress gällande exempelvis digitala lösningar, IS/IT system, applikationer och affärssystem kopplat till olika affärsenheter.

På Toyota handlar allting om kvalitet och människor - tillsammans får vi det att hända.

DIN VARDAG

Som Senior Projektledare kommer du att driva större komplexa program och projekt med många olika medlemmar och intressenter såsom sponsorer, leverantörer och koncernledning. Det kan exempelvis gälla framtagande av digitala lösningar, IS/IT system, applikationer och affärssystem kopplat till olika affärsenheter. I rollen ansvarar du för att kravhanteringen är rätt, du säkerställer planering samt budget och driver workshops kopplat till projekten. Du är den som främjar progress, kvalitet och teamarbete inom egna program och projekt och du vidhåller metodiken enligt XLPM. Arbetsmiljön på Toyota är internationell och i din roll är du den som skapar god överblick för att på bästa sätt trygga leverans. Placeringsort är på huvudkontoret i Mjölby.

VEM ÄR DU?

Du har flera års erfarenhet av IT/IS projekt- eller programledning inkl. kravställning/kravinsamling och komplexitet, där du förstår metoder som PMI, PPS eller XLPM. Du innehar bredare IT kunskaper som utgår från exempelvis införande av nya system, systemförbättringar eller utrullningar. Din erfarenhet involverar att du lett workshops, hanterat budget och uppföljningar. Har du arbetat internationellt är detta en fördel liksom det är en merit om du har tidigare erfarenhet av projekt gällande ERP, CRM, CPQ,
PDM eller liknande.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 22 dec (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TMHE Information Systems (TMHE IS) är en central funktion som supporterar TMHEs olika affärsenheter I
Europa. TMHE är en del av Toyota Industries Corporation (TICO).

Projektkontoret är TMHE IS kompetenscenter; drivandes IS/IT relaterade affärsutvecklande project för
Europeiska, och globala användare; med
ett övergripande mål att underbygga Toyotas position på marknaden likväl som att skapa sömlösa interna processer. För mer information om vårt bolag samt TMHEs verksamhet, gå in på: https://toyota-forklifts.eu/.

TMHE är aktiv på över 30 Europeiska marknader och är på så vis både lokal och global i förhållande till marknaden. Vi letare alltid efter att optimera våra produkter och på det sätt vi arbetar. Nyckeln är att arbeta med personer som är lika passionerade för logistik och teknologi som vi är. Du kommer att bli en del av ett högpresterande team i ett globalt bolag. Du kommer att kunna göra en stor skillnad i ditt arbete som projektledare genom att komma till oss. Vår kultur är baserad på sunda värderingar, vilka möjliggör att du växer både som individ och når framgång i din profession. På Toyota handlar allting om kvalitet och människor. Vår djupa respekt för varje enskild individ samt en passion för planering och kommunikation utgör en plattform på vilken var och en kan skapa resultat att vara stolt över. Tillsammans får vi det att hända.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Burrescia på 070-247 20 01, kristin.burrescia@sigma.se eller Maureen Chan på 070-216 37 52, maureen.chan@sigma.se Välkommen att indikera intresse. Urval sker löpande så kontakta oss gärna så snart du kan!