Lösningsarkitekt

Lösningsarkitekt

Till TMHE i Mjölby söker vi en lösningsarkitekt till Enterprise Architect-teamet där du kommer att vara en nyckelperson som tar viktiga beslut inom arkitektur, systemdesign och teknik. Toyota digitaliserar och utvecklar sin affär inom tjänstesektorn med bland annat automatiserade lösningar för lager och distributionscenters samt truckar. På Toyota handlar allting om kvalitet och människor - tillsammans får vi det att hända.

DIN VARDAG

Tillsammans tar EA-teamet fram lösningar enligt kundernas behov i samarbete med både utvecklare och applikationsspecialister. Du kommer att jobba i en ledande roll med olika IS/IT-relaterade projekt, där du ansvarar för lösningsarkitektur med fokus på kvalitet och långsiktigt hållbara lösningar. Tillsammans med drivna kollegor med högt kvalitetsfokus har du stor påverkan i arbetet med att vidareutveckla stabila och flexibla lösningar inom TMHE. Tillsammans skapar ni affärsvärde för verksamheten och mer än 30 bolag inom koncernen. TMHE arbetar enligt ITIL.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har bakgrund inom systemutveckling och/eller IT-arkitektur och har de senaste åren koncentrerat dig på design och arkitektur. Du kan vara en erfaren systemutvecklare som ser arkitektrollen som ditt nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att designa, bygga och leda utveckling av komplexa IT- system med dess ingående komponenter. Du talar och skriver svenska och engelska flytande, och är en god pedagog.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 22 dec (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TMHE Information Systems (TMHE IS) är en central funktion som supporterar TMHEs olika affärsenheter och bolag i Europa. TMHE är en del av Toyota Industries Corporation (TICO).

Enterprise Architecture (EA) är en avdelning inom Toyota Material Handling Europe Information Systems som äger och förvaltar Toyota Material Handling Europes systemplattformar. Avdelningen arbetar för att TMHE får hög effekt och nytta av sina system som helhet, att det finns en övergripande strategi för framtida funktioner och IT-investeringar, samt att TMHE's IT-arkitektur är kostnadseffektiv. Detta görs via nära samarbete med verksamhetsledningen och IT-ledningen. EA utgör en nyckelroll i beställarfunktionen och är gränssnittet till våra outsourcing- och strategiska IT-partners.

TMHE är aktiv på över 30 Europeiska marknader och är på så vis både lokal och global i förhållande till marknaden. Vi letare alltid efter att optimera våra produkter och på det sätt vi arbetar. Nyckeln är att arbeta med personer som är lika passionerade för logistik och teknologi som vi är. Du kommer att bli en del av ett högpresterande team i ett globalt bolag. Du kommer att kunna göra en stor skillnad i ditt arbete som lösningsarkitekt genom att komma till oss. Vår kultur är baserad på sunda värderingar, vilka möjliggör att du växer både som individ och når framgång i din profession. På Toyota handlar allting om kvalitet och människor. Vår djupa respekt för varje enskild individ samt en passion för planering och kommunikation utgör en plattform på vilken var och en kan skapa resultat att vara stolt över. Tillsammans får vi det att hända.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Eva Lindell på 070 207 78 45, eva.lindell@sigma.se, Maureen Chan på 070-216 37 52, maureen.chan@sigma.se

Välkommen med din ansökan!
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.