IT Service Manager

IT Service Manager

Till TMHE i Mjölby söker vi nu en IT Service Manager där du kommer att vara en nyckelperson när det gäller frågor kring IT-säkerhet. Toyota digitaliserar och utvecklar sin affär inom tjänstesektor med bland annat automatiserade lösningar för lager och distributionscenters samt truckar.

På Toyota handlar allting om kvalitet och människor - tillsammans får vi det att hända.

DIN VARDAG

I rollen som IT Service Manager för Security blir du ansvarig för TMHE IS/IT-tjänsteleverans gentemot mer än 30 bolag inom TMHE för en eller flera IS/IT-tjänster och dess säkerhetsskydd. Du hanterar dagliga operativa frågeställningar - såsom säkerhetsutredningar och uppföljning av leveranser från externa och interna partners ur ett Informations och IT-säkerhetsperspektiv samt ansvarar för budget och ekonomisk uppföljning av IS/IT tjänsterna.
Arbetet innebär daglig kontakt med lokala IT-organisationer, TMHE's säljbolag och strategiska IT-partners. Du arbetar i nära samarbete med verksamhetens "Information Security and IT Risk Manager". TMHE arbetar enligt ITIL.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av och goda kunskaper inom informationssäkerhet, säkerhetsteknologier och komplexa Enterprise-miljöer. Du har en akademisk utbildning inom systemvetenskap, eller liknande, och trivs i en roll där du arbetar för att göra kunden nöjd och hela tiden strävan efter att förbättra samarbetet. Du talar och skriver svenska och engelska flytande, och är en god pedagog.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 22 dec (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TMHE Information Systems (TMHE IS) är en central funktion som supporterar TMHEs olika affärsenheter och bolag i Europa. TMHE är en del av Toyota Industries Corporation (TICO).

IT Service Management inom TMHE Information Systems ansvarar och säkerställer att IS/IT-tjänsteleveransen gentemot säljbolag och fabriker inom Europa är i enlighet med det som avtalats.
Detta görs via nära samarbete med verksamhets- och IS/IT-ledning, samt med outsourcing- och strategiska IT-partners.

TMHE är aktiv på över 30 Europeiska marknader och är på så vis både lokal och global i förhållande till marknaden. Vi letare alltid efter att optimera våra produkter och på det sätt vi arbetar. Nyckeln är att arbeta med personer som är lika passionerade för logistik och teknologi som vi är. Du kommer att bli en del av ett högpresterande team i ett globalt bolag. Du kommer att kunna göra en stor skillnad i ditt arbete som IT Service Manager genom att komma till oss. Vår kultur är baserad på sunda värderingar, vilka möjliggör att du växer både som individ och når framgång i din profession. På Toyota handlar allting om kvalitet och människor. Vår djupa respekt för varje enskild individ samt en passion för planering och kommunikation utgör en plattform på vilken var och en kan skapa resultat att vara stolt över. Tillsammans får vi det att hända.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Eva Lindell på 070 207 78 45, eva.lindell@sigma.se, eller Maureen Chan på 070-216 37 52, maureen.chan@sigma.se.

Välkommen med din ansökan! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.