Verkstadschef till STS i Mjölby

Verkstadschef till STS i Mjölby

Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande utveckling så kan detta vara nästa utmaning för dig! Vi söker dig som vill axla rollen som Verkstadschef på vår anläggning i Mjölby. Du erbjuds en mycket intressant roll i en dynamisk och utmanande miljö!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som Verkstadschef är din övergripande uppgift att leda och utveckla verksamheten på anläggningen för att säkerställa leveranserna till kund till rätt tid, kvalitet och kostnad. Vi är erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Idag är arbetsgruppen totalt 12 personer, där det är 10 mekaniker, en verkmästare och en reservdelsansvarig.

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete där du arbetar tillsammans med kvalificerade medarbetare i Skandinaviens absolut ledande oberoende verkstadskedja. Du kommer att rapportera till Driftchef.

Huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Resultatansvar och styrande mot fastställd budget
  • Löpande följa upp verksamheten med stöd av företagets ledning och dess stödfunktioner.
  • Fullt personalansvar för en verkmästare, en reservdelsmedarbetare och 10 mekaniker.
  • Se till att administrationen fungerar optimalt.
  • Kund- och leverantörskontakter.
  • Kvalitets- och miljöansvar för anläggningen.
  • Identifiera och driva kontinuerliga förbättringar.
Kvalifikationer
Vi ser att du har branscherfarenhet inom verkstad och tunga fordon och gärna att du har en utbildning som mekaniker, men utbildningen är inte avgörande. Du är en tydlig ledare och det är meriterande om du har erfarenhet av att framgångsrikt driva och utveckla verksamheter. För att lyckas i rollen krävs att du har erfarenhet av att aktivt driva dialog med kunder och leverantörer.

Som person är du målinriktad, drivande, kommunikativ och har lätt för att entusiasmera dina medarbetare. Vidare är du problemlösningsorienterad och har en förmåga att utveckla, förbättra och effektivisera olika verksamhetsdelar och du har även en stark förmåga att leda och coacha dina medarbetare. Du har en stark analytisk förmåga och ser helheten.

Din inställning och attityd är avgörande för att lyckas i rollen som Verkstadschef; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Medarbetarna inom STS är vår viktigaste resurs. Det är de som skapar värde för våra kunder. Att vår personal mår bra och gillar att komma till jobbet är extremt viktigt. Ledarskapet ute på våra verkstäder är därför alltid i fokus.

Om STS
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer.

Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Kontaktperson och ansökan
Då vi samarbetar med Adecco i denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jacob Allard, 011-191836, jacob.allard@adecco.se om du har frågor om tjänsten.

Du söker tjänsten på www.adecco.se

Sista ansökningsdag är 7 april och det är en full rekryteringsprocess där STS själva kommer att hålla i intervjuer och kommer att driva processen framåt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jacob Allard via 011-191836 alternativ på jacob.allard@adecco.se.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!

Sökord
Verkstadschef, Ledare, Tekniker, Mekaniker, STS, Lastbilar, Mjölby, Adecco
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.