Account Manager, After Sales till SCAMA

Account Manager, After Sales till SCAMA

Vår globala marknadsandel växer och vi har behov av ytterligare medarbetare till vår marknadsavdelning. Just nu söker vi efter en person till vår eftermarknad.

Vi erbjuder våra medarbetare en internationell och dynamisk arbetsplats, som präglas av varierande arbetsuppgifter, stort eget ansvar och korta beslutsvägar. Varmt välkommen att söka en roll i ett bolag som är under stark utveckling!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för egna projekt inom eftermarknad som i huvudsak rör reservdels- och tjänsteförsäljningen från förfrågan till leverans. Du driver självständigt arbetet med stöd från dina kollegor på marknadsavdelningen och i nära samarbete med företagets andra avdelningar. Arbetet omfattar att ta emot förfrågningar, driva offertprocess med teknisk utredning och kalkylering. Offert, ordermottagning och kontraktsgranskning följt av att lägga order internt för inköp, tillverkning, ev. montage och utskeppning. Kommunikation med kund, leveransdokumentation, frakt och efterkalkylering ingår i huvuduppgifterna.

Din profil

Du kommer att ha flera projekt igång samtidigt i olika faser. Som person bör du vara strukturerad och noggrann i detaljer, såväl tekniska som kommersiella samt ha ett stort tålamod med långa affärsprocesser. Du får gärna ha en teknisk grundutbildning eller ett allmänt stort teknikintresse. Då vi kommunicerar med flygvapen och representanter över hela världen dagligen är förmåga att uttrycka dig tydligt och artigt i tal och skrift både på svenska och engelska centralt för att klara uppdraget.

Vi söker någon som vill till ett företag under stark utveckling med en spännande framtid. Någon som ser en utmaning i arbetsuppgifterna, någon som vill verka i det lilla företaget i en internationell miljö. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i framtiden för rätt person.

Ansökningsförfarande

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval med start vecka 33!
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår mission är att rädda liv och skydda flygplan genom att tillhandahålla utrullningshinder i världsklass!

Utrullningshinder är ett nödsystem som installeras på landningsbanor för att fånga och stoppa flygplan som fått problem vid start eller landning. Flygplanen kan väga upp till 40 ton och komma i en hastighet av 350 km/tim. Våra system möjliggör ett säkert stopp, vilket räddar pilotens liv och skyddar flygplanet.

Som systemleverantör utvecklar, tillverkar och installerar vi utrullningshinder. Våra kunder är främst flygvapen och statliga upphandlingsmyndigheter, och vi finns representerade i ca 40 länder. SCAMA är ett tillväxtföretag på en global marknad med en tydlig målsättning om att bli störst i branschen, vi söker därför ytterligare medarbetare för att ta fler och snabbare steg mot vårt mål.

Vi söker professionella medarbetare som tar ett stort ansvar för sina egna uppgifter, är drivna av att medverka till vår ständiga förbättring och som vill fortsätta växa med oss.

Läs gärna mer om SCAMA som arbetsplats på www.scama.se/arbetapascama!