Projektledare till återvinnings- och transportbranschen

Projektledare till återvinnings- och transportbranschen

Om tjänsten
Som Projektledare hos Sånart kommer du att arbeta med att driva olika typer av projekt som förekommer inom återvinningsbranschen. Dessa kan innefatta marknadsundersökningar av både privatpersoner och branschbehov, leda nödvändiga underhållsarbeten samt offerthantering av dessa samt att bygga nya och vårda nuvarande kundrelationer. Du kommer att stötta din chef och leda arbetet framåt med hjälp utav ett team om två/tre personer. Du kommer att utgå ifrån Boxholm men möjlighet till distansarbete finns. I tjänsten ingår resor då du besöker kunder och projektarbeten.

I din roll som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Projektledning
  • Skapa nya och vårda befintliga kundrelationer
Tjänsten som projektledare är en heltidsanställning hos Sånart med start omgående

Om dig
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som projektledare med fördel inom återvinningsbranschen. Vi ser även att du har en examen som ingenjör via yrkeshögskola, högskola eller universitet alternativt en examen inom ett område vi anser lämpligt.

Vidare ser vi att du som person är social, lösningsorienterad, kreativ och flexibel.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av arbetspsykologiska tester och eventuellt videointervjuer. Tillsättning av tjänst sker löpande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sånart Boxholm AB
Sedan 1989 har Sånart arbetat och erbjudit tjänster baserat på återvinning av batterier, transporttjänster samt försäljning av pall och pallkragar till och från industrin. Sånarts fokusområde inom återvinning är det avfall som klassas som farligt avfall. Vi har bred kunskap inom området samt även förekommande tillstånd som behövs när man ska hantera och transportera det avfall som klassas som farligt avfall.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marcus Björk via 0736847036.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Projektledare, Projektledning, Sånart, Återvinning, Linköping, Norrköping, Mjölby, Jönköping, Tranås, Boxholm
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://sanart.se/
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.