ÖoB söker systemansvarig!

ÖoB söker systemansvarig!

Har du gedigen erfarenhet av att utveckla och förvalta IT-lösningar? Brinner du för att skapa kundnytta och resultat med hjälp av digitalisering? Nu kan du få chansen att, som systemansvarig, bli en nyckelfunktion på Runsvengruppens servicekontor!

Dina arbetsuppgifter

Till området KASSASYSTEM, eller POS som det kallas i branschen söker vi nu en affärsmässig systemansvarig som vill vara med och skapa kund- och affärsnytta med hjälp av digitalisering. Som systemansvarig arbetar du i en verksamhetsnära, drivande och kommunikativ roll, där du samarbetar med stora delar av organisationen. Du blir en viktig del av ITs roll i vår verksamhet. Tjänsten är placerad på vårt servicekontor i Skänninge och rollen är direkt underställd IT-chef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Övergripande ansvar inom området POS, innefattar bl.a. kassasystem och betallösningar.
 • Aktivt arbeta med affärsutveckling, innovation och digitalisering inom ansvarsområdet.
 • Utarbeta handlingsplaner på kort och lång sikt baserade på övergripande affärsmål.
 • Ansvar att handlingsplaner genomförs effektivt, med hög kvalitet och att de skapar mervärde för oss och våra kunder.
 • Ansvarar för uppföljning av IT-utveckling, förvaltning och drift.
 • Samverka med utsedda specialister inom verksamheten och IT-avdelningen.
 • Agera IT-beställare och säkra samverkan med IT-leverantörer och samarbetspartners.
Din profil

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att utveckla och förvalta IT-lösningar under hela dess livscykel. Du känner väl till vilka behov, krav och förutsättningar de olika faserna innebär - allt från upphandling, införande, utveckling, drift & förvaltning tills de är helt avvecklade.

Dina kompetenser och erfarenheter
 • Du behöver ha tydligt kundfokus och förmågan att, utifrån en förväntad kundupplevelse, kunna omsätta och realisera den med hjälp av IT-lösningar inom ditt område.
 • För rollen bör du ha erfarenhet från IT-lösningar och processer inom retail med fokus på fysiska varuhus.
 • Erfarenhet av ledarskap i form av projekt- och förvaltningsledning.
 • Viss kompetens på teknisk nivå samt detaljer för att kunna lösa uppgiften.
 • Erfarenhet från tjänsteupphandlingar och avtal.
 • Tidigare haft roller där helhetsperspektiv och förmågan att förstå system och processer från start till slut varit central.
 • Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsutbildning med fördjupning inom IT eller motsvarande erfarenheter.
 • Weberfarenhet med e-handel samt Click & Collect är meriterande.
Som person söker vi dig som är starkt resultat- och affärsinriktad, med personliga egenskaper som utvecklingsmotiverad, strukturerad, flexibel och prestigelös. Du drivs av att leverera resultat i en miljö med högt tempo och där tjänstens många kontaktytor, både internt som externt, ställer krav på att du kan formulera dig på ett professionellt sätt och har den analytiska förmågan att förenkla komplicerade utmaningar i realtid och komma med nytänkande lösningar.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Runsvengruppen med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsult Matilda Ingeson på 013-4958823 alt. matilda.ingeson@skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖoB är ett av Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige. Varuhusen har tillsammans en årlig försäljning omkring 4 miljarder kronor. Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via koncernbolaget Runsvengruppen AB.

Runsvengruppens Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter med tåg från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.
Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.