HR-specialist till ÖoB

HR-specialist till ÖoB

Är du en energirik person och en fena på förhandling? Söker du en roll där du får arbeta med ett brett spann av HR-frågor i en organisation på frammarsch? Nu har du chansen att axla rollen som HR-specialist hos ÖoB!

Dina arbetsuppgifter

Som HR-specialist arbetar du både konsultativt och operativt med att ge råd och stöd i frågor inom arbetsrätt, lag- och avtalstolkning, förhandling, rehabilitering samt en rad andra frågor inom HR -området.

Arbetet innebär att driva, stödja, genomföra samt följa upp HR -frågor i nära samarbete med organisationens chefer. Som HR-specialist hos oss arbetar du utåtriktat vilket medför många stimulerande kontakter både internt som externt.

Tjänsten är placerad på vårt servicekontor i Skänninge (ca 30 min från Linköping), men då vi är en rikstäckande organisation med varuhus över hela Sverige innebär tjänsten även en del resande i samband med förhandlingar och övrig HR -support lokalt. Du rapporterar till HR-chef.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor samt flera års erfarenhet av självständigt HR-arbete. Du ska ha goda kunskaper inom lagar och avtal, samt gedigen erfarenhet inom förhandling.

Du ser samarbete och samverkan med såväl kollegor som fackliga företrädare som en naturlig samarbetsform. Du ska självständigt kunna driva frågor och ha en god kommunikativ förmåga. Att du är serviceminded och ser det som en självklarhet att på ett pedagogiskt och tillmötesgående sätt hjälpa andra inom dina specifika kompetensområden är en absolut nödvändighet.

Du är flexibel och proaktiv i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och målinriktad som självständigt kan driva frågor inom HR och har en vilja att utveckla dig själv och ditt arbete.

Då tjänsten även har en strategisk funktion, ska du tycka om att driva utvecklingsprojekt, som kan spänna över olika HR-frågor och över hela verksamheten. Erfarenhet från detaljhandeln är mycket meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Ingeson, 013-495 88 23 alt. matilda.ingeson@skill.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖoB är ett av Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige. Varuhusen har tillsammans en årlig försäljning omkring 4 miljarder kronor. Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via koncernbolaget Runsvengruppen AB.

Runsvengruppens Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter med tåg från bland annat Motala, Mjölby och Linköping.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.