Digital Marketing Manager till ÖoB

Digital Marketing Manager till ÖoB

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Ta chansen och sök Sveriges coolaste marknadsjobb!

Dina arbetsuppgifter

Som Digital Marketing Manager för ÖoB ansvarar du för att utveckla och effektivisera kommunikationen med våra kunder i alla våra marknadskanaler med extra stort fokus på de digitala kanalerna, i syfte att driva trafik till butiker och vår webb. Du planerar och leder arbetet med varumärkes- och marknadsaktiviteter enlig den strategiska marknadsföringsplanen för att vi ska uppnå våra affärsmål på ett framgångsrikt sätt. Ditt uppdrag blir att fortsätta bolagets digitala transformation!

Övergripande arbetsuppgifter:
  • Kontinuerligt utveckla och stärka ÖoBs position på marknaden via samtliga våra kanaler.
  • Vara starkt drivande i företagets förflyttning mot digital kommunikation.
  • Sätta upp effektiva processer för att övervaka, analysera och optimera effekten av kampanjer.
  • Ansvarar för att leda och utveckla marknadsavdelningen enligt företagets affärsidé och strategiska plan.
  • Personalansvar för åtta medarbetare som du coachar i deras dagliga arbete.
Naturligtvis sitter du med i ÖoBs kommersiella ledningsgrupp och bidrar med dina kompetenser och erfarenheter för bästa resultat och utveckling.

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom marknadsföring. Du har en gedigen erfarenhet av kommunikation inom retail där digital utveckling inom marknadsföring varit ett prioriterat område. Vi vill att du har erfarenhet av budget- och personalansvar.

Som person är du affärsmässig med stor egen drivkraft, resultatorienterad och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Din strategiska och lösningsorienterade positiva attityd leder och utvecklar ÖoBs marknadsföring och kundkommunikation. Du är en lagspelare som förstår vikten av den gemensamma prestationen. Du är drivande och målinriktad med en förmåga att entusiasmera och leda andra. Du är en god kommunikatör med förmåga att bygga relationer så väl internt som externt. Tjänsten ställer även krav på struktur och organisation. För att passa in i kulturen krävs att du har en ödmjuk attityd är lyhörd och teamorienterad.

Tjänsten är placerad vid ÖoBs servicekontor i Skänninge, & rapporterar direkt till Runsvengruppens VD.

Ansökningsförfarande

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Johansson, Skill på 0708-52 32 36 eller lena.johansson@skill.se.

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖoB är ett av Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige. Varuhusen har tillsammans en årlig försäljning omkring 4 miljarder kronor. Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via koncernbolaget Runsvengruppen AB.

Runsvengruppens Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter med tåg från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad . Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.