Är du student och söker extrajobb?

Är du student och söker extrajobb?

Vill du ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Är du en person som trivs att arbeta effektivt mot uppsatta mål? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som orderplockare har du i uppgift att plocka order till ÖoBs butiker runt om i landet. Detta innebär att du med hjälp av en plocktruck hämtar varor efter en orderlista som du sedan staplar på din pall för utleverans. Du får automatiskt upp den högst prioriterade ordern i din dator och sedan följer du systemet för att bygga upp din pall på bästa sätt.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid samt 2-skift. Arbetet kan upplevas som fysiskt krävande då man går, står och lyfter en del på lagret. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta aktivt.

Din profil
  • Du är 18 år fyllda
  • Studerar på 100% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 75%.
  • Har truckkort med behörighet A1-4 eller har intresse av att ta truckkort. Behörighet för B1-6 är meriterande.
  • Talar och förstår svenska obehindrat då alla plocklistor och instruktioner är på svenska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare och har kört skjutstativtruck, men det är inget krav. Vi ser att du är en målinriktad och effektiv person som drivs av att tävla mot dig själv för att nå nya mål!

Runsvens arbetssätt präglas av tydliga mål på daglig, veckovis och månatlig basis vilket ställer krav på att du tycker om att arbeta i ett effektivt arbetstempo. I och med att lagret är en stor arbetsplats med många medarbetare och team är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra och att du bidrar till god stämning bland kollegorna. Du tar ansvar för ditt arbete och levererar enligt de dagliga mål som finns uppsatta på arbetsplatsen.

Ansökningsförfarande

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Linn Johansson, linn.johansson@skill.se

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1948 bedriver Runsvengruppen handelsverksamhet under signumet "en god affär".
Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via ÖoB, där ÖoB är ett utav Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige.
Runsvengruppens Servicekontor samt centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping