Livsmedelsarbetare

Livsmedelsarbetare

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu livsmedelsarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av paketering och övervakning av maskiner vid tillverkning av livsmedel. Du är med och upprätthåller ordning och reda på arbetsplatsen. Arbetet ställer krav på bra fysiska förutsättningar och en god hälsa.

Önskade kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom industri- eller med livsmedelssektorn. Det är meriterande om du har utbildning inom livsmedelshygien och har truckkort, men det är allra viktigast att du har rätt attityd, snarare än erfarenhet. För att klara arbetsuppgifterna är det av stor vikt att du kan läsa och förstå instruktioner.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som sätter stort värde vid noggrannhet och effektivitet. Som person är du driven, uthållig, kommunikativ och målinriktad. Vår kund uppskattar engagemang och innovation i sina team. Vidare är en god samarbetsförmåga en given egenskap hos dig, och du bidrar dagligen med energi och glädje till dina kollegor.

Aspekter att ha i åtanke innan du ansöker:
Arbetet är två skift så det innefattar både dagtid och kvällstid.

Om oss

Personalhuset är ett av Nordens mest engagerade rekrytering- och bemanningsföretag!
Vi vill hjälpa människor att utvecklas och vi strävar efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen! Vi har ett genuint engagemang för individen, deras karriär och unika kompetens. Vi tar hand om vår personal, erbjuder marknadsmässiga löner, har kollektivavtalsenliga villkor och vi erbjuder Dig, som konsult hos oss, unika personalförmåner. We Care!
Personalhuset finns på 40 olika orter i Norden och arbetar med tjänster inom alla branscher. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång!
Mer info
Kontaktperson Pär Söderlund
Telefon 073-082 88 24
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (24 dagar kvar)