Sommarpersonal till industri & verkstad i Mjölby sökes

Sommarpersonal till industri & verkstad i Mjölby sökes

Just nu får vi på Pema People in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom truckkörning och industriell tillverkning. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sommarpersonal inom industri & verkstad kommer du att säkerställa god kvalité på utfört arbete ute hos våra kunder. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Är du dessutom intresserad av en förlängd anställning efter sommarsäsongen så finns goda chanser till det. Denna anställning är perfekt för dig som vill jobba hela sommaren (juni-augusti) och som vill bredda kontaktnätet inom industribranschen.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom motviktstruckkörning och industriell tillverkning att söka tjänsten, och ser gärna att du har erfarenhet av truckkörning, industribranschen och erfarenhet som operatör eller montör. Om du har erfarenhet av service ser vi det som meriterande då din arbetsplats kan variera och du möter många nya kollegor/ chefer. För denna annons söker vi personer bosatta i Mjölby/ Linköping/ Motala.

Om oss

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Demirel
Telefon 0735946586
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.