Plockoperatör sökes i Linköping

Plockoperatör sökes i Linköping

VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en produktiv miljö där du är en viktig del av kedjan? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Du kommer spendera din arbetstid tillsammans med ett teamorienterat gäng kollegor som sätter laget framför jaget. En spännande tjänst där du och din kompetens är en viktig del på företaget.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som blästeroperatör i hos en av våra kunder i Linköping. Utöver att arbeta med körning av bläster (torr och våt) så kommer du att arbeta i de olika produktionssystemen som finns på arbetsplatsen. I tjänsten ingår även sedvanlig materialhantering.

Dina kvalifikationer
 • Erfarenhet av materialhantering, produktionssystem
 • Erfarenhet
 • MetodiskNoggrann att se och bedöma detaljer
 • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
MERITERANDE
 • Truckkort anses som ett stort plus.
 • Erfarenhet av att ha jobbat med blästring med ytfinhetskrav är meriterande.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
 • Nyfiken, du har viljan att lära dig nya saker och förstå orsaken till flödet som sker.
 • Som person är du driven och ansvarstagande som gillar ordning & struktur.
 • För att lyckas på arbetsplatsen behöver man ha en god teamkänsla och vara hjälpsam i sitt sätt.
 • God känsla för detaljer.
 • Du är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
Om oss

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Demirel
Telefon 0735946586
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.