Laser och Maskinoperatörer sökes

Laser och Maskinoperatörer sökes

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Laser och Maskinoperatörer

Vi söker nu ett antal laser och maskinoperatörer för uthyrning till vår kund Väderstad AB
Du kommer att arbeta i detaljproduktionen och roterar mellan rörlaseranläggning, kantpressning, flerop. och hydraulslangtillverkning.
I arbetet ingår även ritningsläsning, verifiering av detaljer, förebyggande underhåll samt att följa körplaner enligt vårt affärssystem.
Förutom redan nämnda arbetsuppgifter innebär arbetet att hålla en hög driftstillgänglighet i vår produktion genom att avhjälpa & förebygga störningar i den dagliga driften på den aktuella utrustningen som du ansvarar för.

Din utbildning

Vi ser att du minst har en verkstadsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet.

Dina kvalifikationer
  • Traverskort.
  • B-körkort.
Meriterande

Har du arbetat som maskinoperatör på ex. Flerop, laserutrusning eller annan bearbetning, kunskaper inom programmering är det meriterande.

Din profil

Vi söker dig som är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänk och hög initiativförmåga. Du har ett stort tekniskt intresse samt god datavana. Vidare söker vi dig som är noggrann och flexibel.
Du känner stor ansvarskänsla för ditt arbete och nya utmaningar är, i din mening, något positivt. Vidare är du en lagspelare men samtidigt behöver du har en god förmåga samt vana vid att arbeta självständigt. Du är en förespråkare av ordning och reda och försöker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Vardi på simon.vardi@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Simon Vardi
Email Mejla Simon Vardi
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!