Erfaren kantpressare sökes till Mjölby

Erfaren kantpressare sökes till Mjölby

VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker dig som vill ha en långsiktig karriär. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en spännande miljö med utvecklande utmaningar. Företaget för tjänsten har lång vana av branschen. Utöver det erbjuder vi en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter, där ingen dag är den andra lik.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en snabblärd och driven person som trivs inom industrin. Som kantpressare kommer du att arbeta med bockning av plåtdetaljer. Arbetet innehåller planering, ställ och produktion på kantpressavdelningen. För att lyckas i denna rollen krävs det att du är noggrann, är duktig på att förstå och läsa ritningar samt förstå slutprodukten.

DINA KVALIFIKATIONER.
  • Några års erfarenhet av arbetslivet och industrin
  • 2 års erfarenhet av kantpress
  • Goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Truckkort
  • Traverskort
MERITERANDE
  • Tidigare erfarenhet att arbetat med ursviken, bystronic eller trumpf.
  • Truckkort
  • Traverskort
OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Demirel
Telefon 0735946586
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.