Markanläggare till avdelning BEFAB

Markanläggare till avdelning BEFAB

Är du en duktig anläggare som drivs av engagemang och kreativitet?

Vi vill förstärka vår verksamhet hos arbetschefsgruppen BEFAB inom Peab anläggning med ytterligare markanläggare.

Om tjänsten
På BEFAB utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som markanläggare hos oss, kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom markarbeten vid grundläggning industri och husbyggnationer, vindkraft, Fjärrvärme, väg- och gatubyggnationer, saneringar och hos privatpersoner för att nämna några.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen, som uppskattar och själv bidrar till ordning och reda på arbetsplatsen. Du trivs att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är noggrann och strukturerad samt bör kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Med ditt engagemang kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar, idéer och ett gott arbetsklimat.

Du som söker:
Har giltigt B-körkort
Har ett yrkesbevis, erfarenhet inom anläggning eller är nyutbildad, engagerad och intresserad av yrket.

BEFAB är ett eget varumärke i Peab Anläggning AB och ingår i Region Mellansverige och verkar i hela Östergötland samt norra Småland. Vi är etablerade med kontor i Norrköping, Linköping, Mjölby och Tranås. Vi är idag ca 100 medarbetare och omsätter ca.300 Mkr

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Fredrik Karlsson, +46 0703-99 84 84, fredrik.karlsson@befab.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Karlsson
Telefon 0703-99 84 84
Område Mjölby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.