Oral Care söker tandläkare

Oral Care söker tandläkare

Är du legitimerad tandläkare och intresserad av att arbeta i en familjär klinik nära dina patienter? Då kan tjänsten på Oral Cares klinik i Mjölby vara något för dig!

Kliniken i Mjölby (tid. Adolfsson & Jernström) expanderar och behöver nu en till kollega. Klinikcheferna har sedan 1993 bedrivit familjetandvård i Mjölby. Du välkomnas in i fräscha, rymliga lokaler och till ett mycket erfaret och glatt team som består av 3 stycken tandläkare, tandsköterskor, tandhygienist, receptionist samt sterilansvarig.

Uppdragsgivare: Oral Care

Ort: Mjölby

Kvalifikationer: Legitimerad tandläkare. Tidigare erfarenheter i Opus är meriterade.

Omfattning: Heltid, tjänstgöringsgraden går att diskutera.

Arbetsbeskrivning:

Som tandläkare på kliniken utför du sedvanliga arbetsuppgifter såsom undersökningar, akuta ärenden, estetik och protetik, endodonti och lagningar och tar emot alla typer av patienter från barn till äldre vuxna. För att du ska trivas och fungera bra på kliniken söker vi dig som är en social och flexibel tandläkare. Du är förtroendeingivande och bryr dig verkligen om dina patienter. Du förväntas kunna arbeta självständigt samtidigt som du har stöd av dina kollegor.

För den nyanställde tandläkaren som kommer in i teamet erbjuds man internutbildning och mentorskap av de mycket erfarna tandläkarna Bo och Lisa. Bo har gedigen kunskap inom implantatkirurg och implantatprotetik och kan erbjuda handledning till en mindre erfaren tandläkare. Beslutsvägarna är korta och här kommer du bli lyssnad på och ha möjlighet att verkligen få påverka.

Tempot är högt men du välkomnas in av ett team som samarbetar fint tillsammans och som alltid ställer upp för varandra. På kliniken har gruppen en härlig vi-känsla där man är stolt över sin klinik och det arbete man utför.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Oral Care erbjuder dig som anställd generös friskvård och regelbundna kompetensdagar i form av exempelvis Oral Care dagarna.

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Oral Care har idag ca 260 anställda med kontor för vår mobila hemtandvård i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping samt allmäntandvårdskliniker i Sollentuna, Stockholm, Mjölby och Kristianstad.

Randstad Care sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Oral Care.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Sista ansökningsdag: 2018-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kandidatansvarig: Therese Osvald 070-309 78 08 alt. therese.osvald@randstad.se eller Rekryteringskonsult: AnnaKatarina Jonsson 073- 343 97 78 alt. annakatarina.jonsson@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Therese Osvald
Telefon 0703097808
Område Mjölby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.