Servicetekniker, Skänninge

Servicetekniker, Skänninge

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Lars Andersson på telefon 076-146 2604.

Sista ansökningsdag är den 15 april 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Christian Douhan
Telefon 076-146 25 51
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://swedishagro.se/?
Sista ansökningsdag 12 maj (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår anläggning i Skänninge öppnade våren 2017 och vi är i dagsläget tio medarbetare. Vi har ett servicemodernt reservdelslager med runt 2 500 artiklar och en modern verkstad. Vi verkar i mobilt i hela Östergötland.