Erfarna montörer sökes

Erfarna montörer sökes

Till vår kund Väderstad AB söker vi nu ett antal erfarna montörer till hösten.

Om kundföretaget


Väderstads affärsidé är att förse det moderna jordbruket med högeffektiva maskiner och metoder. Visionen är att bli en global leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare.

Produktionen präglas av taktade flöden för montering, robotiserad svets- och lackeringsprocess samt en högautomatiserad process för skärning och satspackning av rör. Koncernen är familjeägd och huvudkontoret ligger i Väderstad i Mjölby kommun. Väderstad finns representerat i ett 40-tal länder och på alla kontinenter. År 2019 hade Väderstad 1 500 medarbetare och omsatte 3,35 miljarder kronor.

Väderstad AB har en positiv utveckling och en stark orderingång inför 2022.

I Universums årliga ranking (2020) når Väderstad den högsta placeringen hittills, en sjätteplats, bland Sveriges arbetsgivare när medarbetarna själva fått säga sitt. Dessutom hamnar Väderstad på femte plats i kategorin ”Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare”.

Trots en pågående global pandemi står Väderstad starka som arbetsgivare med fortsatta nyrekryteringar.

Dina arbetsuppgifter som montör:
  • Manuell montering av jordbearbetnings- och såmaskiner
  • Delta i kvalitetskontroller på maskiner
  • Genomföra test/kontroll av maskiner
  • Genomföra ombyggnader av lagermaskiner
  • Dokumentera och rapportera arbete och störningar
  • Se till att det är ordning och reda på arbetsplatsen
Du kommer arbeta skift, i första hand 2-skift, men andra skiftformer kan bli aktuella.

Start under augusti/september 2021.

Din profil

Krav:
  • Minst 2 års erfarenhet av monteringsarbete
  • Körkort B, samt tillgång till egen bil
  • Utbildning och giltigt intyg för travers
  • Truckkort A +B
Du som söker bör ha utbildning på gymnasienivå motsvarande t e x Industriprogrammet eller Fordonsprogrammet. Du har ett gediget tekniskt intresse och minst 2 års erfarenhet av liknande produktion. Du gillar att skruva och meka och tilltalas av teknisk problemlösning och känner dig trygg med att hantera verktyg och maskiner.

Som person är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål.

Du kommer bli anställd av OnePartnerGroup Östergötland AB, en stark lokal samarbetspartner till Väderstad med kontor i Mjölby.

Intervjuer kommer att ske löpande under sommaren, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

Observera att ansökan ska göras via sökformulär.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se