Material– och leveranskoordinator till Hellstens Mekaniska

Material– och leveranskoordinator till Hellstens Mekaniska

Är du en person som tycker om att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Har du erfarenhet av att arbeta med logistik samt lockas av utmaningar och utvecklingsmöjligheter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om kundföretaget

Hellstens Mekaniska AB i Väderstad tillverkar bearbetade precisionsdetaljer i stål, aluminium och plast till tillverkningsindustrin. Företagets produkter hamnar i många välkända varumärken och slutprodukter. Den 1 september 2018 tillträder Urban Stacke Industri AB som ny ägare till Hellstens Mekaniska AB. Detta innebär stora möjligheter för Hellstens att expandera och utveckla sin verksamhet och kunna fortsätta agera som en offensiv komponenttillverkare.

Dina arbetsuppgifter

Som material- och leveranskoordinator kommer du ansvara för hela leveransprocessen. Arbetsuppgifterna omfattar avrop och bevakning av material, att säkerställa att leveranserna av kundorderna håller de uppsatta tidsgränserna samt administrera och koordinera godset i lagret. Du kommer i din roll ha kundkontakt där du förväntas bistå med expertis gällande det interna leveransflödet. Vidare kommer du ansvara för packningsdelen där du sköter hela processen från vägning till uppmärkning av godset samt säkerställer att transporter till slutmottagare fungerar optimalt.

Din profil

Som person är du driven och noggrann i ditt arbete och du trivs med att ha många kontaktytor. Du är en trygg och lyhörd person med en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du visar på ett stort engagemang där du anstränger dig för att ge förstklassig service åt kund. Du trivs med att arbeta i grupp och tar ett stort ansvar för ditt arbete och dina projekt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du har:
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska
  • Goda datakunskaper
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem
Mediterande om du har:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av affärssystemet Monitor
  • Erfarenhet av att arbeta inom lager och/eller logistik
Rekryteringsarbetet sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se