Ekonomiansvarig sökes till GH:s Traktor City!

Ekonomiansvarig sökes till GH:s Traktor City!

Har du erfarenhet av redovisning? Vill du arbeta hos ett mindre företag med snabba beslutsvägar? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som ekonomiansvarig hos vår kund i Mantorp kommer du sköta deras ekonomi såsom löner, kund- och leverantörskontra, behjälplig vid månadsavslut, budgetarbete, bokslutsarbete i samarbete med redovisningsbyrå och föredrag av deras ekonomi för styrelse och ledningsgrupp är några exempel på arbetsuppgifter. Personen som har detta arbete idag kommer gå i pension i januari 2021 därav ser vi gärna att du som söker kan börja snarast för att få en så bra överlämning som möjligt. Du kommer ha ditt kontor i Mantorp men även ha hand om Söderköping och Finspång. Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil

Skallkrav:
  • 2-3 års erfarenhet inom redovisning
  • Minst gymnasial utbildning inom ekonomi
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Akturiserad redosviningskonsult
  • Erfarenhet av Hogia
Personliga egenskaper och beteenden:
För att du ska trivas i denna roll som Ekonomiansvarig behöver du gilla att arbeta tätt tillsammans med de andra i bolaget men även trivas att arbeta självständigt. Det ska vara en självklarhet att alltid leverera hög service till så kunder som leverantörer. Att kunna arbeta strukturerat är en viktig egenskap då det är en varierande vardag.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tider: kl07:00-16:00 Flexibelarbetstid
Start: Omgående
Ort: Mantorp

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-927812
Område Mjölby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund GH:s Traktor City i Mantorp är verksamma inom maskinhandel till lantbrukare och entreprenörer och marknadsför flera ledande fabrikat. Huvudkontoret med försäljning, verkstad, reservdelslager samt butik finns i Mantorp men de finns även i Finspång och i Söderköping. Mer information ges vid interjuv.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.