Mässbolaget i Tranås söker nu monterbyggare!

Mässbolaget i Tranås söker nu monterbyggare!

Framtiden söker just nu för Mässbolagets räkning en monterbyggare. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som montör/monterbyggare kommer man arbeta med att montera mässmontrar. Du kommer att få beskrivning från arbetsledaren för vad som ska utföras varje dag. De dagar man inte är iväg på mässor kommer man vara på lagret och förbereda för kommande mässor men även ta hand om material från föregående mässor. Du kommer få gå bredvid första månaden I olika steg för att lära dig arbetet.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inom snickeri/teknik.
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom snickeri
  • Truckkort
  • Liftkort
Personliga egenskaper:
Du är en person som är glad samt har en god social kompetens som sprider mycket energi. Du har alltid en positiv grundinställning och brinner för att ge god service. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om ordning och reda. Som person ska du vara driven, engagerad och ha viljan att leverera med kvalitet.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dag, kväll samt helger.
Placering: Tranås
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Mjölby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mässbolaget är ett entreprenörföretag som arbetar nationellt och internationellt med mässor, events och butikskommunikation. Deras erbjudande sträcker sig från idé till färdig produkt med ett totalansvar för hela produktionen.
Mässbolaget är indelade I 3 delar, Expo, Event och Butik.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.