TEKNIKER TILL FORSBERGS FRITIDSCENTER i MANTORP

TEKNIKER TILL FORSBERGS FRITIDSCENTER i MANTORP

Vi söker nu en drivande tekniker med entreprenörsanda.

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos oss kommer du till stor del att arbeta med felsökning, diagnos och el, men även med andra arbeten innefattande service, reparationer, tillbehörsmontering och större reparationer.

Din profil

Hos oss handlar allt om rätt inställning. Om vi får önska, vill vi att du har minst något års erfarenhet som mekaniker/tekniker. Har du också bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff. Tjänsten förutsätter att du har fordonsrelaterad utbildning eller motsvarande samt minst
B-körkort, gärna C, eller BE. Erfarenhet av campinglivet via husvagn eller husbil, privat eller i arbetet, sätter vi extra stort värde på.

Vill du dessutom alltid kundens bästa, har en lösningsorienterad approach med ett djupt tekniskt intresse, kommer du definitivt att trivas som tekniker hos oss.

Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Skicka in Din ansökan till Peter Carenborn på peter.c@forsbergsfritidscenter.se eller ring till 0142 – 67 07 07. Vi kommer att tillsätta tjänsten löpande så vänta inte med att sända in Din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Carenborn
Telefon 0142-670700
Email Mejla Peter Carenborn
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsbergsfritidscenter.se
Sista ansökningsdag 10 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 900 Mkr (2017). Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företagets huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg och är svensk distributör för: Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann samt återförsäljare för Bürstner husbilar/husvagnar & Hobby husvagnar. På företagets sju center, i Hyssna,
Bjuv, Stockholm, Borlänge, Mantorp, Karlstad och Kalmar, arbetar över 100 medarbetare och det finns alltid minst 600 fordon i lager.

Husbilsmarknaden har formligen exploderat de senaste åren.
Dagens husbilar är som rullande hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt. Läs mer om oss på www.forsbergsfritidscenter.se