Är Du vår nya trafikledare?

Är Du vår nya trafikledare?

Då en av våra medarbetare har valt att gå vidare i karriären söker vi nu en trafikledare till vår verksamhet i Mjölby.

Vi söker Dig som har känsla för ordning och struktur, samt god kommunikations- och samarbetsförmåga, i rollen som trafikledare är du vår viktigaste länk mellan våra chaufförer och uppdragsgivare. Tjänsten innebär kortfattat att ta emot transportbokningar/uppdrag och utifrån dessa planera lastningar av våra ekipage, för att på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt utföra de transportuppdrag våra kunder ger oss. Övrigt förekommande arbetsuppgifter är till exempel administration av olika fraktdokument, samt att tillse den dagliga bemanningen av våra fordon. Vi ser helst att du har erfarenhet från branschen sedan tidigare, gärna som trafikledare eller liknande roll, dock inget krav. CE-behörighet med tillhörande YKB är starkt meriterande.

Tjänsten är heltid, dagtid, måndag till fredag, viss telefonjour förekommer. Tillträde och lön efter överenskommelse, kollektivavtal tillämpas.

Frågor om tjänsten besvaras, dagtid, av Mikael Samuelsson 0142-369666, alt. Fredric Heurlén 0142-369665.

Sista dag för ansökan är 15/6-2020, intervjuer sker löpande under ansökningstiden och rekrytering kan ske innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan och ta chansen att bli en i vårt gäng.

Då vi har valt att själva ombesörja denna rekrytering undanber vi oss vänligen men bestämt svar från bemannings- och rekryteringsföretag, tack.
Mer info
Telefon 0142-369670
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fågelsta Transport AB är ett privatägt åkeri som med 32 ekipage bedriver fjärrtrafik åt Schenker. Med distrikt Linköping som utgångspunkt trafikerar vi distrikten Stockholm, Västerås, Gävle och Borlänge.